avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Ma duc sa mai citesc.
Pa.
a cumparat cineva cartile cu sinteze (pe subiecte) de la Nomina Lex?....daca da.....pareri!
mixalis a scris:

a cumparat cineva cartile cu sinteze (pe subiecte) de la Nomina Lex?....daca da.....pareri!

Am luat dreptul penal si procedura penala.
Bunicele, dar nu-si merita banii - 200 ron amandoua cu taxele postale incluse.
Dezavantajul este ca subiectele sunt in ordine alfabetica si nu poti sa le corelezi, sa faci unele legaturi care sa te ajute la memorare.
In plus sunt multe greseli de tehnoredactare, care schimba sensul cuvantului, si trebuie multa atentie. Am facut multe corecturi.
Am fost nevoita sa le cumpar cand am aflat ca mai am doar o luna pana la examen si am crezut ca-mi va fi mai usor daca am sintezele gata facute.
Dar in conditii normale nu le-as fi luat, nu merita.
Ultima modificare: Duminică, 6 Septembrie 2009
Cristina Pielmus , Avocat
Voi va dati seama ca saptamana viitoare pe vremea asta vom fi liberiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :yeah: :yeah: :yeah: ...... si fericiti!!! (stiu eu.. presimt.. :P)
sa ai gura aurita:D
apropo, cum mai stati cu repetatul, invatatul?
mie mi e o frica de mor, parca am uitat tot, dar TOT!#-o

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)