SUNT AVOCAT!!!!!MULTUMESC LUI DUMNEZEU PENTRU FAPTUL CA A FOST LANGA MINE....si va multumesc si voua...cei care ati stat alaturi in fiecare zi.Felicitari tuturor celor care au luat examenul dar si celor care nu au luat.....o sa ne sustinem in continuare....si cu siguranta vom schimba ceva in ceea ce priveste modul de intrare in avocatura....
Te-am vazut printre admisi Luciana si te-am felicitat si eu mai sus!! Bravo!! Sa avem bafta si de acum incolo pen'ca ne trebuie:)
Ai mare dreptate cu un lucru. Vreau si eu sa-i felicit in egala masura pe cei care au picat. Pentru ca au avut curajul sa se prezinte si sa duca pana la capat un astfel de examen. S-o recunoastem, n-a fost usor, a fost chiar groaznic de extenuant dpdv fizic. Eu una am fost la un pas sa ma retrag dupa civil......Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat putere sa merg pana la capat si sa ma pot bucura acum. Deci fruntea sus cei ce ati picat. E o experienta, ati dovedit ca spre deosebire de cei multi care stau pe margini si comenteaza ce usor se intra in avocatura....voi ati venit si ati sustinut acest examen. Cu bune si rele. Iar eu cred ca e mare lucru. Iar la anu' veti lua fara sa clipiti.
Bravo tuturor!
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)