avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Luciana Macovei a scris:

SUNT AVOCAT!!!!!MULTUMESC LUI DUMNEZEU PENTRU FAPTUL CA A FOST LANGA MINE....si va multumesc si voua...cei care ati stat alaturi in fiecare zi.Felicitari tuturor celor care au luat examenul dar si celor care nu au luat.....o sa ne sustinem in continuare....si cu siguranta vom schimba ceva in ceea ce priveste modul de intrare in avocatura....

FELICITARI LUCIANA!!!!=D>=D>=D>=D>=D>=D>
Ai un mesaj si pe mess.
Sa auzim de bine in continuare.
Esti tare! Bravo!=D>=D>=D>=D>=D>=D>
Lili.Ang a scris:

Te-am vazut printre admisi Luciana si te-am felicitat si eu mai sus!! Bravo!! Sa avem bafta si de acum incolo pen'ca ne trebuie:)

Ai mare dreptate cu un lucru. Vreau si eu sa-i felicit in egala masura pe cei care au picat. Pentru ca au avut curajul sa se prezinte si sa duca pana la capat un astfel de examen. S-o recunoastem, n-a fost usor, a fost chiar groaznic de extenuant dpdv fizic. Eu una am fost la un pas sa ma retrag dupa civil......Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat putere sa merg pana la capat si sa ma pot bucura acum. Deci fruntea sus cei ce ati picat. E o experienta, ati dovedit ca spre deosebire de cei multi care stau pe margini si comenteaza ce usor se intra in avocatura....voi ati venit si ati sustinut acest examen. Cu bune si rele. Iar eu cred ca e mare lucru. Iar la anu' veti lua fara sa clipiti.
Bravo tuturor!

Multumesc frumos Lili....sa iti dea Dumnezeu multa multa bafta si poate ne vedem in instanta....va pup pe toti....
felicitari din suflet noilor admisi. Am demonstrat impreuna ca se poate! De acum trebuie sa demonstram in continuare ca suntem buni! mult succes in continuare! Si daca stiti detalii despre procedura post-examen, spuneti-mi si mie va rog.
Felicitari noilor avocati!=D>=D>=D>
ziua buna tuturor! felicitari tuturor celor care au participat la acest concurs deosebit de greu . =D>=D>=D>
sunt studenta la drept anul 4 si deja ma pregatesc pt ex de anul viitor, asa ca mi/am petrecut cateva ore citind pe forum discutiile voastre, pt a vedea cum s/a desfasurat ex de anul acesta. Inteleg ca a fost un ex extrem de greu ,iar nr admisilor f mic.
Succes celor care inca mai asteapta rezultatele .
Felicitari tuturor=D>=D>=D>

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)