avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
laviniabal a scris:

termenul de inscriere a ramas tot 2 ani, nu???? am auzit ca s-ar fi modificat si ca acum este de 2 luni??? stie cineva despre asta mai multe???

Termenul de inscriere ?! Care termen de inscriere? Unde? Vrei sa spui perioada de stagiatura? ...aceasta conform noilor modificari la Legea av. e de 2 ani obligatoriu. Inscrierea la exam de admitere in Barou se face in momentul anuntarii acestuia pe site-ul baroului si variaza. In mod normal se anunta cu2 luni inainte si dosarele se depun cu max 2 sapt inainte de prima sustinere.
P.S. Ca si la examenul de definitivat, Baroul Bucuresti, e ultimul care afiseaza listele cu rezultatele! Bafta candidatilor la admiterea in barou, dar si celor :vishenka:care vor da exam de definitivat in noiembrie! :luck:
multumesc diana.m. Imi pare rau ca nu ai dat si tu examenul asta. Asteptare usoara celor de la Bucuresti si rezultate cat mai bune!
Deja sunt la birou....stau cu ochii pe site-ul baroului....nu pot si ei sa afiseze mai repede!!!...m-am saturat...nu mai pot :( hai odata cu rezultatele de la examen!!!!
nicoleta_85 a scris:

Deja sunt la birou....stau cu ochii pe site-ul baroului....nu pot si ei sa afiseze mai repede!!!...m-am saturat...nu mai pot :( hai odata cu rezultatele de la examen!!!!

Multa bafta sa va dea Dumnezeu!
Sa fie,sa dea Dumnezeu! Am si eu o intrebare:sigur se vor afisa azi?Pe un alt forum am inteles ca "dupa ziua de marti"!?#-o

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)