avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Faza e ca cam trebuie sa cunosti pe cineva sa iti dea info asta, deci posibil si "blat".
Fiecare se descurca cum poate. I-a dat 2 pct la o sg materie? Avea note mari la 4 din examene si unul era trantit?
avea si 9.5 dar si 6.7...media ii iesea in jur de 7.4 cu nota 4 la o materie...deci statea binisor zic eu ...mie imi iese 7.84 acum,cu cu 7 si restul intre 8.75 si 9.5...mi-a trantit civilul unde sper sa-mi dea 1.25 cat am nevoie :luck:
Cum adica s-au trimis lucrarile la Cluj pt. rezultatele finale? Dar ce treaba are Clujul?Nu mai inteleg nimic.. ma depaseste#-o
Posibil sa se fi uitat si pe notele colegei tale si au realizaat ca ar fi nedrept sa pice, dar in mod normal nu trebuie sa te intereseze notele obtinute de candidat la celelalte probe.

Oricum eu zic ca si tu ai sanse f mari sa iei, ai niste note frumoase si ar fi pacat sa nu se faca un pic de dreptate si pentru cei care cu adevarat au invatat pentru acest examen.
Ultima modificare: Vineri, 9 Octombrie 2009
ContSters91877, utilizator
pai din cate am inteles se uita si la celelalte note,iar asta ii ajuta pe cei care au note mai mari.da,sper sa se faca putina dreptate.Doamne ajuta!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)