avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
de unde stiti ca sambata sau duminica sau luni??? oricum cred ca sambata sau duminica nu mai lucreaza nimeni ... aveti informatii de la unbr ?
Am sunat la UNBR si mi s-a spus ca rezultatele se vor afisa luni. Bineinteles ca mi-am exprimat nemultumirea iar doamna care mi-a raspuns la telefon mi-a zis pur si simplu ca nu exista alta solutie, trebuie sa asteptam daca vrem sa aflam rezultatele.
Sunt profund dezgustata de acest examen si acest sistem.
Imi cam pare rau ca am incercat sa intru in minunata breasla a avocatilor.
astia chiar isi bat joc de noi?X-( cum adica luni? pana acum ce au facut?poate pe la 1 noiembrie aflam si noi rezultatele astea...deja mi-e scarba #-o
=D> "Felicitari" domnilor avocati implicati in organizarea si corectarea exam. de primire in profesie. "Felicitari" UNBR!Aveti tot respectul si aprecierea noastra..
Luni, anul asta?
Cine oare, cine oare ar tb sa isi dea demisia de onoare dupa porcaria asta de examen?

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)