avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Oricum, pe masura ce timpul trece, vad toti mai putini revolutionari pe aici....Ce facem dupa? II lasam in pace?
pt alexandru_abdulbaki
eu nu renut daca nu se rezolva acum... am dat examen anul asta si anul asta o sa-l iau! cu toate ca sunt profund dezamagita de ceea ce s-a intamplat, dar am forta de lupta si o sa castig! avand in vedere ca avem si un jurnalist in situatia noastra, apelez si la el pt a ne ajuta sa ne facem dreptate...:D
@tuturor
"Nu se afiseaza azi, nici maine, intai se valideaza rezultatele, iar luni se comunica opiniei publice" - raspunsul celor de la UNBR.

:O
what?!...
whatever...
Ce-si mai bat joc de noi....eu una sunt cu nervii la pamant! Si ieri cand am sunat au zis "saptamana aceasta se afiseaza. Urmariti site-ul"...offff

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)