avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
zeko a scris:

vio65 a scris:

eu una nu mai astept raspunsul la contestatie ......mi-am pierdut speranta si ma apuc sa invat.........

da am avut 2.45 la drept penal.....colegul de langa mine a scris cuvant cu cuvant dupa mine si el a luat 8.75.....:(
raspunsul la contestatii o sa vin maine sau vineri!speranta nu trebuie sa ti-o pierzi sau ai avut vreo nota foarte mica?
asa am patit eu la civil cu DOI colegi ...unul 7.5 unul 8 si eu 4.75 eu le-am dat 2 subiecte nu tot,dar oricum ...nu-mi pare rau ca le-am dat ...imi pare rau ca nu s-a corectat corect atat!
zeko a scris:

asa am patit eu la civil cu DOI colegi ...unul 7.5 unul 8 si eu 4.75 eu le-am dat 2 subiecte nu tot,dar oricum ...nu-mi pare rau ca le-am dat ...imi pare rau ca nu s-a corectat corect atat!

subscriu.....iar asteptarea asa ma cam dat peste cap....si nu as vrea doamne fereste sa o iau razna asa ca ma dau batuta si o iau de la zero.

iti tin pumnii sper din toata inima sa ti se va face dreptate.....:D
Ultima modificare: Miercuri, 7 Octombrie 2009
vio65, utilizator
Mihaela-Elena (Ela) a scris:

Din cate stiu, pe lucrare nu apar corecturile facute de comisia anterioara, deci nici nota. Acestea sunt insa specifcate separat pe un tabel/ sau ceva de genul, care insa se comunica viitorilor corectori la recorectare. Tocmai de aceea nu poate exista situatia ca nota de la recorectare sa fie mai mica decat cea primita initial. Intreba cineva daca se poate da o nota de 7 peste una de 2 sau 3; din cate stiu, nu, dar se poate da 6 (daca iti iese media), poate daca respectivul candidat are 5 sau 6 initial, i se poate da 8. Iar 9, eu spun totusi ca e utopie (mai bine nu ma faceti astfel de sperante). Din ceea ce a fost in anii precedenti in functie de prima nota (cat de mica a fost si in functie de restul notelor, cat de mari au fost) se pot da max 3 puncte. Si asta numai daca discrepanta intre note la una dintre materii e prea mare fata de celelalte; respectiv 2 sau 3 (la o materie) si 8-10 (celelalte, poate chiar si un 7, si alte trei materii cu 8-9-10).

se presupune ca lucrarile sunt sigilate..si atunci, la ce bun tabelasul?daca nu stii numele autorului lucrarii pe care o corectezi, poti pune orice nota si atunci..mi s-ar parea normal ca, in momentul trecerii notelor, dupa desigilarea lucrarii, daca nota este mai mica, atunci sa ramana vechea nota..si nu altfel..pur si simplu sa fie corecti si onesti..dar, desi e greu de acceptat, trebuie sa accept ca lucrurile nu stau deloc asa...
mi-e din ce in ce mai frica! parca vine sfarsitul maine sau poimaine cand se afiseaza!!! am avut note de 9.5, 8 si ceva si la civil un 4.75...nu stiu ce sa mai zic...oi primi si eu un 1.25??? :((:((:((

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)