avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Nu inteleg tentatia de a "apara" aceasta profesie cu frauda in mana! Singurul mod in care poate fi protejata aceasta profesie trebuie sa fie valoarea celor ce o exercita, nu blocarea cu orice pret a portilor barourilor. Mi se pare un discurs care tradeaza disperarea si tendinta de a tine cu tot dinadinsul de anumite privilegii. Este foarte clar ca profesia ii selecteaza pe cei buni, intrucat daca nu ai clienti -trebuie sa-ti pui roba in cui si sa te apuci de altceva. Ne mai intrebam de ce a aparut Baroul Constitutional Roman, care a facut atatea ravagii de imagine si clienteala barourilor clasice. Si sa mai spun ceva: o mare parte dintre cei care se afla de partea cealaltat a "baricadei", adica sunt avocati definitivi, n-ar trebui sa fie malitiosi cu candidatii care au luat note mici. Ei sa nu uite ca au intrat in barou doar la brat cu un maestru si un interviu cu membrii consiliului. Halal "examen"! :luck:
andu09, se pare ca este un feeling general..la inceput a fost indignare...apoi suparare si nervi..acum..pur si simplu scarba...
zeko a scris:

da,eu sunt optimist!!! pentru ca am avut langa mine doi colegi carora in aproximativ 1 ora si jumatate (din cauza supraveghetorilor,care erau foarte severi) "am reusit" sa le dictez doua subiecte pentru ca nu scrisesera absolut nimic.Nu le-am dictat tot,ci doar jumate din ce am scris eu...diferenta??? unul a luat 8 si altul 7,5...eu? 4.75! ...va puteti explica situatia?la celelalte probe au luat cu 2 puncte sub mine,unuia nici nu ii iese media,desi a promovat toate probele...:(

intaresca spusele tale....dupa mine sa copiat cuvant cu cuvant la drept penal, eu am luat 2,45 iar colegul 8.75 X-(........
traiminromaniasiastaneocupatottimpul a scris:

andu09, se pare ca este un feeling general..la inceput a fost indignare...apoi suparare si nervi..acum..pur si simplu scarba...

asa este :(
daca nu veti lua examenul nici in urma contestatiilor ce veti face? eu m-am inscris la master si va trebui sa ma angajez, dar nu stiu exact care sunt optiunile. anyone?
acum haideti sa fim seriosi...sa spere cei care au luat peste 6 dar nu le iese media,sa spere cei care au note de 8 si 9 si picati la o materie si cei care au pana la 4,5-4.25 zic eu ...acum sa fim sinceri cei care au 3,5-3.75....e mai greu ...pt restul,in proportie de 98% se rezolva

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)