avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Pana la urma am fost niste nefericiti care am contribuit la bunastarea celor din diferitele barouri din tara, ca nu aveau saracii mai de nici unele si de, a venit toamna.
Da, tot din surse, am inteles ca notele mici au fost date in mod intentionat pentru a nu avea nici o sansa la contestatii. Eu una am salvat tabelul afisat dupa corectare si sunt foarte curioasa la recorectare de cum va arata acesta. Si va jur ca voi trimite cele doua forme la toata presa, asta daca mai au timp si de altceva nu numai de campania electorala. De ce nu au curajul si sa ne spuna in fata, fraierilor exemenul este numai pentru unii, pentru ceilalti daca mai aveti bani mai incercati si la anul sau atat va costa. Eu una m-am saturat de atat "avocatura" si ma voi reprofila.
dragii mei,
va amintiti de doamna grefiera care era indignata ca "prostanacii" de noi, care ne-am sacrificat tineretea si sanatatea invatand serios pentru acest examen, nu putem accepta un esec?
iata ca si-a sters contul... asadar, ceea ce era de demonstrat! B-)
eu nu pot sa inteleg cum de nu pot corecta lucrarile contestate in aproape 2 saptamani de la afisarea rezultatelor...de fapt tot vreo 2 saptamani le-a luat sa corecteze aproape 1000 de lucrari la Bucuresti...si chiar si asa tot nu-mi dau seama decat daca nu sunt decat 3 corectori...si asta ar fi bataie de joc pe banii nostri...pt ca ma gandesc ca la cati bani s-au strans isi permit si ei sa plateasca 10 corectori cel putin...dar astia daca corecteaza 5 lucrari pe zi, e normal sa dureze cu saptamanile pana le afiseaza...mare bataie de joc!!!
suzyzu a scris:

Pentru ContSters
Am o colega care a dat deful anul acesta si au stat cu codurile pe masa, s-au consultat, deci consider ca nu este asa nasol.

La ce-ti folosesc codurile si "consultatiile" daca nu stii nici unde sa cauti, nici la ce anume sa te consulti??? In toti anii la definitivat s-a lasat cu codurile pe masa, si asa va fi mereu. Sunt pt orientare, nicidecum nu ai acolo spetele rezolvate. Te consulti daca stii totusi cu ce se mananca respectiva speta. Altfel, nimeni nu e dispus sa iti dicteze sau sa te lasa sa copiezi din lucrarea sa. Pt ca ideea poate fi acceasi, insa nu si expunerea in pagina; nu pot gandi 2-3 oameni cu aceleasi cuvinte/topica.
Cum va spuneam: bafta si la admitere si la definitivat si apoi se descurca cine, cum, poate... :)
Extras din mesajul presedintelui U.N.B.R. catre Congresul Avocatilor: “Profesia are nevoie de reforme profunde, inclusiv, dar nu numai, în ceea ce priveşte selecţia la intrarea în profesie şi la acordarea titlului profesional de avocat definitiv.“.
Cum faceti dvs aceasta reforma, permitand tot felul de jocuri de culise? Ati verificat in Bucuresti si teritoriu, la Constanta, la Cluj, Iasi, BV, modul in care anumite persoane au promovat acest examen? Modul in care pentru a promova aceste persoane au fost corectate drastic – a se intelege depunctati – mereu la o materie sau doua alti candidati? Constat ca in provincie avocatii se trag toti neam de neam de alti avocati, notari, procurori, judecatori... Numai in familiile lor se studiaza bine dreptul. Restul sunt la examene niste "mediocri" cu medii usor sub 6 sau usor peste 6, dar nu de 7. De ce este limitat astfel accesul unor tineri care au invatat?..pt ca e vorba despre bani? Si, pt ca tot suntem la acest subiect, de ce exista aceasta taxa, nu reprezinta ea o ingradire a accesului unor candidati fara posibilitati la acest examen, nu ne transforma ea in niste sponsori? Sa facem o socoteala cam cati bani s-au strans..sau atat costa pixurile made in unbr? Si..pentru ca nu era destul cat si-au batut joc de noi.....
toate manariile de la admitere au culminat cu o asteptare inumana a unor rezultate care probabil au fost deja prestabilite la corectura initiala. I Cata ipocrizie!!!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)