fix 7 zile lucratoare a durat ,nu aproape doua saptamani...iar acum numarul contestatiilor se ridica undeva 1400...asa ca maine cel tarziu poimaine eu zic ca ar trebui sa se afiseze
oricum.. e o discrepanta atat de mare fata de solutionarea contestatiilor anul trecut...
anul trecut au dat una-doua raspunsurile.. si cred ca acuma recupereaza..
le au corectate de mult.. dar o mai lungesc ca sa sustina apoi ca s-a recorectat "pe bune" si cu atentie sporita...
da,eu sunt optimist!!! pentru ca am avut langa mine doi colegi carora in aproximativ 1 ora si jumatate (din cauza supraveghetorilor,care erau foarte severi) "am reusit" sa le dictez doua subiecte pentru ca nu scrisesera absolut nimic.Nu le-am dictat tot,ci doar jumate din ce am scris eu...diferenta??? unul a luat 8 si altul 7,5...eu? 4.75! ...va puteti explica situatia?la celelalte probe au luat cu 2 puncte sub mine,unuia nici nu ii iese media,desi a promovat toate probele...:(
stie careva, nota este trecuta direct pe lucrare?sau acum, in contestatii, corectorii primesc lucrarea intacta si pun nota fara sa stie macar daca respectiva lucrare avea peste 7 sau 2,3?
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)