avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
acum se corecteaza fara sa se stie nota pusa inainte, lucrarea este intacta ... sanse sunt, dar numai daca au avut timp si bun simt sa le corecteze...
intr-un fel, ma indoiesc de faptul ca nu stiu nota...altfel, ar putea sa puna si note mai mici decat inainte de contestatie (teoretic) si cei de la UNBR au spus ca se aplica principiul non reformatio in peius...pe de-alta parte, daca stiu nota dinainte, corectatul se incarca cu o doza destul de mare de subiectivism...
Situatii de genul asta au fost si la Timisoara! Lucrari facute la comun cu note diametral opuse. Adica, spre exemplu, 8 si 3. Langa mine au stat doua fete care au colaborat in permanenta. Una a intrat, cealalta nu! De fapt, daca o sa va uitati peste rezultatele examenului, o sa constatati ca in putine cazuri sunt "castigatori" solitari. In marea majoritate sunt grupuri de 2 sau 3, candidati care au stat unul langa celalalt! B-)
teoretic nu stiu notele si tot teoretic nu apare nicio nota pe lucrare...practic doar ei stiu.sigur se vor rezolva multe contestatii dar nu atat de multe cat ne dorim noi!
eu nu inteleg ce e cu asteptarea asta pentru rezultatele contestatiilor...
si toata procedura in sine.spre exemplu la inm ( stiu,acolo nu ai la ce sa faci contestatii),insa toata procedura de la inscriere pana la afisarea rezultatelor finale,inclusiv contestatii la barem si altele,totul este afisat din luna iunie pentru intervalul iunie-octombrie,si sunt respectate intocmai toate datele,inclusiv pe zile...si sunt stabilite cu zeci,chiar sute de zile inainte as zice.
aici nu inteleg ce e asa greu sa aiba un termen.puteau zice asa: astazi 25 septembrie 2009 e ultima zi in care se depun contestatiile,iar rezolvarea lor si afisarea acestora se va face pana la data de : 1 noiembrie inclusiv.am dat un exemplu exagerat,insa mi se pare sa aiba un termen in care se incadreaza si noi sa stim ca in timpul ala ne vedem de treaba noastra si pe data respectiva aflam si gata.
dar nu asa sub forma asta:vezi maine,maine vezi poimaine,poimaine "pai saptamana urmatoare" si tot asa. pana si la univ bucuresti in timpul anilor de studii stii exact toate datele si nu te pun pe drumuri sau sa dai telefoane si alte modalitati in care efectiv TE STRESEAZA!
am senzatia ca noi nu am dat examen intr-o institutie respectabila,ci intr-o asociatie privata particulara gen univ"spiru haret",in care stai ca la piata ,nimeni nu stie nimic(ma refer dintre angajati) si muuuuuuuuulte altele.
deja incepe sa mi se faca scarba si aproape ca a ajuns ca nici macar sa nu ma mai intereseze rezultatul final,si sa nici nu ma mai bucure daca fac sau nu parte din asemenea "asociatie".

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)