avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Din ce am auzit eu, cel mai DEVREME se afiseaza vineri. Asta pt ca atunci se vor intalni decanii...
Este doar un zvon dar din sursa credibila...
Ultima modificare: Luni, 5 Octombrie 2009
dorians, utilizator
Sursa e perfect credibila...Am vorbit acum 5 minute la UNBR...Rezultatele se vor afisa "spre sfarsitul saptamanii"...Am intrebat in mod expres...azi, maine, poimaine sub nicio forma...Parca vad ca iar stam pana luni...
pana vineri trebuie sa afiseze, pt ca vineri este sedinta decanilor pt validarea examenului
Sa speram ca ai dreptate...eu am cam inceput sa clachez...Oricum, preventiv sau nu, aduc la cunostinta celorlalti colegi ca sunt decis sa fac o plangere panala...cam cat mahnirea mea de mare....Nu stiu daca trec sa nu, in urma contestatiilor, dar cu siguranta mi-e si mila, mi-e si sila, de cei care mai dau examenul asta....Trebuie sa se incheie undeva mizeria asta...Cu mandrie va anunt, daca se poate spune, ca un baiat de magistrat a picat acest examen, desi merita sa ia din prima, atat d.p.d.v. al tezei, al celorlalte rezultate , cat si al parcusului universitar de pana la momentul examenului...Asa ca, fara scheleti in dulap, imi asum dreptul sa ma revolt...
Sunt foarte multe de spus! Subiectivism la corectare, aranjamente, lipsa de transparenta, organizare de cosmar....D-lor unbr-isti, cati dintre oamenii care s-au prezentat la concurs au luat note mari la patru materii si numai o singura nota mica la o materie? Sau ati avut curiozitatea sa vedeti in teritoriu nume cunoscute..cum au facut ei sa ia acest examen?
Imi asum, la randul meu, dreptul de a ma revolta impotriva unei mascarade de examen, care s-a vrut national si s-a dovedit un fiasco...

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)