eeeehhhh..nu stiu cum unii care au luat acest examen copiind cu handsfree sau alte metode stiute de ei, au tupeul, indrazneala sa mai intervina pe acest forum, sustinand ca au invatat " ani de zile " ... intr-adevar unii au mers la acest examen, pentru a copia, pentru ca din nefericire pentru ei, nu au suficiente informatii juridice pt a promova un astfel de examen ...subiectele au fost dificile tot pt ei, pt ca noi, cei care am invatat si am scris, vom dovedi asta ... noi nu am pierdut timpul invatand, pt ca la o eventuala retestare, vom fi capabili de a reda tot ceea ce am scris , in schimb, voi ...NU veti putea .... """"""" samd ,etc """"":P
Pentru Noneuro, acesta a fost si motivul pentru care baremul introdus a fost draconic sa ne dea note cat mai mici si sa nu avem nici o sansa la contestatii.
Din punctul meu de vedere, nu complexitatea examenului este problema ci modul de corectare, adica baremul care a fost drastic, vezi 0,05 etc., aici este adevarata problema care trebuie atacata, noi am sustimut un examen de admitere in profesie, deci trebuia sa dovedim cunostinte minime din materie, de ce la definitivat nu sunt atat de drastici sa ceara definitii? Cred ca iluziile noastre sunt desarte privind schimbarea din RESPINS in ADMIS.
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)