marco23 a scris:
nu o sa se afisesze luni,ai sa vezi!!
ma uit pe forum si voua va pasa de anularea examenului si de cei cu handsfree!!tara arde si......
treziti-va ca fiecare vrem sa luam in contestatii,daca da Dumnezeu sa luam,nu ne mai intereseaza de anulari si de handsfree!!voi numai subiecte din acestea aiurea aveti!!!
hai sa va zic eu ceva interesant!!!A AJUNS LA URECHILE LOR CA O SA NE DUCEM IN MASS MEDIA SI S-AU APUCAT DE CORECTAT CONTESTATIILE MAI PE SERIOASE MAI COPII!!!Asta e o veste buna,nu anulari si handsfree!!!bafta nu va zic,ca depinde ce ati scris pe foi fiecare!!!:D
My friend, Marco23, esti prea naiv&visator, COMISIA NU DA 2 BANI PE "AU AUZIT CA NE VOM DUCE IN MASS-MEDIA" SI PE PLANGERILE NOASTRE DE PE UN FORUM cu trafic egal cu al unuia de vanzari electrocasnice...Iar noi, cei care am contestat acest examen, facem exact ceea ce ei isi doresc...hibernam si, ca niste adevarati juristi ce suntem, in loc sa ne gandim la ce ar fi de facut...stam cu mainile in san si asteptam ce? Probabil niste rezultate la fel de dezamagitoare ca si cele initiale...ramanem bataia lor de joc si le starnim un suras, nici macar compatimitor, asta in cazul in care cineva de pe acolo chiar citeste ceea ce noi scriem pe aici.
Mai sunt cateva zile si nimeni, absolut niciunul dintre noi nu a luat CU ADEVARAT IN CONSIDERARE contactarea unor jurnalisti, nu neaparat de investigatie, dar macar unii pe care i-ar duce capul, interesat sau nu, ca e un subiect destul de sensibil si care ar putea starni un scandal, implicit si vanzarea ziarului...
La fel cum nu am luat CU ADEVARAT IN CONSIDERARE posibilitatea de a da in judecata UNBR, cu toate ca fiecare dintre noi avem cunostinte in domeniul avocaturii, cunostinte pe care, daca am fost fraieri (in cel mai bun sens al cuvantului, daca pot spune asa) si nu le-am folosit pt a face diferenta intre ADMIS/RESPINS, acum, in ultimul ceas, ne-ar ajuta in initierea unui demers care sa faca, nu dreptate (cuvant prea mare si care si-a pierdut sensul in tara asta de kko) ci un examen de admitere 2010 la care sa poti merge fara strangerea de inima ca hands free-urile si aranjamentele sunt singurele posibilitati de a promova un nenorocit de examen.
So, wake up! Anyone?
#-o #-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o