avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
marco23 a scris:

nu o sa se afisesze luni,ai sa vezi!!
ma uit pe forum si voua va pasa de anularea examenului si de cei cu handsfree!!tara arde si......
treziti-va ca fiecare vrem sa luam in contestatii,daca da Dumnezeu sa luam,nu ne mai intereseaza de anulari si de handsfree!!voi numai subiecte din acestea aiurea aveti!!!
hai sa va zic eu ceva interesant!!!A AJUNS LA URECHILE LOR CA O SA NE DUCEM IN MASS MEDIA SI S-AU APUCAT DE CORECTAT CONTESTATIILE MAI PE SERIOASE MAI COPII!!!Asta e o veste buna,nu anulari si handsfree!!!bafta nu va zic,ca depinde ce ati scris pe foi fiecare!!!:D

My friend, Marco23, esti prea naiv&visator, COMISIA NU DA 2 BANI PE "AU AUZIT CA NE VOM DUCE IN MASS-MEDIA" SI PE PLANGERILE NOASTRE DE PE UN FORUM cu trafic egal cu al unuia de vanzari electrocasnice...Iar noi, cei care am contestat acest examen, facem exact ceea ce ei isi doresc...hibernam si, ca niste adevarati juristi ce suntem, in loc sa ne gandim la ce ar fi de facut...stam cu mainile in san si asteptam ce? Probabil niste rezultate la fel de dezamagitoare ca si cele initiale...ramanem bataia lor de joc si le starnim un suras, nici macar compatimitor, asta in cazul in care cineva de pe acolo chiar citeste ceea ce noi scriem pe aici.
Mai sunt cateva zile si nimeni, absolut niciunul dintre noi nu a luat CU ADEVARAT IN CONSIDERARE contactarea unor jurnalisti, nu neaparat de investigatie, dar macar unii pe care i-ar duce capul, interesat sau nu, ca e un subiect destul de sensibil si care ar putea starni un scandal, implicit si vanzarea ziarului...
La fel cum nu am luat CU ADEVARAT IN CONSIDERARE posibilitatea de a da in judecata UNBR, cu toate ca fiecare dintre noi avem cunostinte in domeniul avocaturii, cunostinte pe care, daca am fost fraieri (in cel mai bun sens al cuvantului, daca pot spune asa) si nu le-am folosit pt a face diferenta intre ADMIS/RESPINS, acum, in ultimul ceas, ne-ar ajuta in initierea unui demers care sa faca, nu dreptate (cuvant prea mare si care si-a pierdut sensul in tara asta de kko) ci un examen de admitere 2010 la care sa poti merge fara strangerea de inima ca hands free-urile si aranjamentele sunt singurele posibilitati de a promova un nenorocit de examen.
So, wake up! Anyone?

#-o #-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o#-o
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Octombrie 2009
ContSters104885, utilizator
first of all,you are not my friend!!
ehh.uite ca eu m-am dus acolo si mi-au zis sa astept rezultatele contestatiilor ca altfel,nu as avea un motiv destul de intemeiat!!nu crede ca stau cu mainile in san!dak as fi putut face ceva inainte ,as fi facut!
Ar fi o tampenie sa nu mai astept 2-3 zile contestatiile,ca nah,poate se va intampla minunea!!!crezi ca dak s-ar intampla am mai avea noi chef de mass media?no way,man!!!B-)
Cu faza naiv si visator,nu e un loc unde sa-ti raspund sau sa ma cert,dar sunt sigur ca situatia sta altfel!
Daca esti tu atat de....si atat de.....,de ce nu te duci tu sa faci tam tam asa prin posturile tv?Eu,dpmdvedere,am intrebat si mi s-a spus de niste capete luminate sa astept contestatiile!hasta luaego Senor Stie Tot:P
:-/:-/
si revenind la subiect....haideti sa strangem randurile si sa nu ne lasam umiliti!
Candidand la acest examen ne-am castigat si dreptul de a le cere socoteala si nu numai...doar uniti am avea o sansa de a clatina acest sistem....devenit un monstru care si-a sters picioarele de toti anii de facultate,de toate eforturile pe care fiecare le-a depus pentru a sustine acest examen.
...daca nu suntem in stare sa ne facem noua dreptate, cum am putea fi avocati capabili sa aparam interesele clientilor ?....cum am putea cere justitie pentru ei, cand nu ne putem gasi justitia pentru noi....
Ce ni s-a intamplat nu este decat o proba de examen in plus pentru noi...
o trecem?

@andreotti78, in legatura cu afirmatia ta ca acest forum are un trafic asemanator cu al unui site de comert electronic te sfatuiesc sa te interesezi mai bine deoarece conform statisticilor efectuate de trafic.ro, site-ul avocatnet.ro, este pe locul nr.1 in categoria legislatie si pe locul nr. 77 in categoria general, deci sunt foarte putine site-urile de comert electronic care sa il depaseasca ca numar de accesari.
:-/.:offtopic:
...revenind la contestatii...am vazut pareri impartite: unii utilizatori considera ca se va face dreptate, altii nu. Personal, consider ca, dupa contestatii, vor intra cei care mai pot face rost de o relatie- doua intre timp sau cei carora le tb doar cateva sutimi. In privinta notelor discrepante asupra carora s-a atras atentia si pe forum..3,4,5 printre note de trecere..acestea nu cred ca vor fi remediate...iar calificativul va ramane cel de "respins". Astfel, se va respecta linia impusa: cat mai putini admisi in profesie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Octombrie 2009
noneuro, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)