avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Marcy25, nu trebuie sa ma convingi de absolut nimic. Cu atat mai putin, nu vad de ce ar trebui sa purtam o discutie in contradictoriu.
Este adevarat ceea ce spui, eu am inteles perfect ceea ce au scris ei in aceste articole, insa parerea mea este ca acestea au fost formulate in asa fel incat continutul lor sa fie usor interpretabil.
Ca sa iti raspund la intrebare, anul trecut au afisat rezultatele atat de repede dintr-un singur motiv: majoritatea lucrarilor nu au fost recorectate.
Poate anul asta se intarzie atat de mult tocmai pentru ca se corecteaza cu adevarat. Cel putin eu asa sper.
In fine, prefer sa mai astept o saptamana, doua, noua, daca atata le este necesar sa recorecteze pe bune toate lucrarile, decat sa le recorecteze repede in 2-3 zile si aiurea (sau sa nu le recorecteze deloc). Poate timpul curge in favoarea noastra.
eeehhh...luni se afiseaza! am sunat mai devreme si asa mi-a spus o doamna ...
laviniabal a scris:

eeehhh...luni se afiseaza! am sunat mai devreme si asa mi-a spus o doamna ...

doamne ajuta!...ce bine ar fi=D>
nu o sa se afisesze luni,ai sa vezi!!
ma uit pe forum si voua va pasa de anularea examenului si de cei cu handsfree!!tara arde si......
treziti-va ca fiecare vrem sa luam in contestatii,daca da Dumnezeu sa luam,nu ne mai intereseaza de anulari si de handsfree!!voi numai subiecte din acestea aiurea aveti!!!
hai sa va zic eu ceva interesant!!!A AJUNS LA URECHILE LOR CA O SA NE DUCEM IN MASS MEDIA SI S-AU APUCAT DE CORECTAT CONTESTATIILE MAI PE SERIOASE MAI COPII!!!Asta e o veste buna,nu anulari si handsfree!!!bafta nu va zic,ca depinde ce ati scris pe foi fiecare!!!:D
hi hi hi ...asa sa fie marco23!!! m-am tot rugat sa primesc o veste atat de buna! inseamna ca a meritat tot stresul nostru, pana la urma si asta am urmarit, nu???

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)