1 exceptand stresul suplimentar al asteptarii eu as fi foarte fericit in locul vostru ca dureaza atat! Inseamna ca cineva chiar le citeste atent.
2 a ajuns la urechile mele din surse credibile ca anul acesta fatza de anul trecut lucrarile au plecat la recorectat sigilate. Asta poate fi o veste buna sau...nu. In conditiile astea nu se va sti ce note are persoan a carei lucrare se recorecteaza si pe cale de cinsecinta va fi mai greu de facut "echivalarea".
si stai linistita pentru ca eu cunosc un individ care a sustinut examenul acum si a avut handsfree...i a dictat un avocat din carti,cursuri tot ce avea si a picat la doua materii...nu stiu el ce parerea si -a facut despre prima corectare ...tu ce note ai avut de esti asa frustrata?
Umbla vorba prin targ (dar nu e 100% stiut exact) cum ca s-ar da din nou examen de admitere ori in decembrie anul acesta, ori in februarie 2010. :hm: :O La Barou , insa liniste, nu se aude nimic, nimeni nu stie nimic...
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)