avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
pt noneuro

cred ca ai dreptate , dar speranta moare ultima #-o#-o#-o#-o
Noneuro ... nu e chiar asa cum spui tu. Vor fi acceptati si cei cu 3/4/5... in cazul in care intr-adevar li s-au luat pe nedrept punctele meritate la prima corectura, si numai in cazul in care la celelalte materii au note f bune. Vor fi insa si respinsi, desi au note mari la celelalte materii, doar in cazul in care nu au de unde sa "scoata" acel puncte lipsa. Daca ai facut lucrarea de 7/8... ti se va da nota 6; chiar daca ai 3. Oricum, una peste alta, mai tine si de norocul fiecaruia. Deci: :luck:
multumesc pt :luck:, Mihaela....
Raspunsul tau are aplicabilitate, daca lucrarile chiar sunt recorectate...daca se procedeaza ca pana acum..(a se vedea si modificarea datei de examen, in defavoarea candidatilor, baremul, numarul redus al celor admisi dupa prima corectare etc) ma cam indoiesc....
fara a dori sa te supar mai mult decat esti...... as dori sa comentez putin nemultumirile tale. mdificarea datei de examen s-a facut tocmai pentru a da posibilitatea la inscrierea la master, sau la o alta forma pentru a definitiva situatia noastra in cazul promovarii examenului, cel putin asa consider eu, si mai mult de atat cat crezi ca ai fi mai acumulat ca si materie pana in noiembrie-decembria daca ar fi fost ca in anii trecuti, daca nu ai reusit pana in septembrie. Apoi baremul. Este normal sa existe un barem caci altfel s-ar fi comentat ca s-a lasat la aprecierea celor care corecteaza, iar numarul redus de admisi, subiectele au fost intr-adevar grele si ample astfel ca era obligatorie aceasta selectie vis-a-vis de cei care au mers doar ca sa mearga la un examen. Este pacat de cei care au piedut timp intr-adevar , care au dus acest examen cu tot stresul sui, de cei care au pierdut timp pentru el, dar sa avem reson, au fost si care au venit doar ca sa vina, sa faca placerea parintilor, sau etc samd
Nu sunt de acord cu niciun punct mentionat de dvs, dar este duminica si nu vreau sa va stirbesc din starea de bine data de admiterea in profesie, dupa repetate incercari...Succes in cariera!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)