avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 982 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
ok. merg sa-mi cumpar un cartus de pachete de tigari #-o
bugmafia a scris:

Revenind la subiect, rezultatele la contestatii..mai stie cineva ceva? Se dau azi?

Decizia nr. 447/2009 de modificare a REGULAMENTUL–CADRU privind organizarea examenului de primire in profesia de avocat si a examenului de obtinere a titlului profesional de avocat definitiv :
Art. 25^16
(1) Candidatii pot contesta nota obtinuta la probele scrise. Contestatia se depune la baroul pe langa care isi desfasoara activitatea subcomisia de examen, in termen de 48 de ore de la afisare. Contestatiile se pot inregistra si prin fax.
(2) Contestatiile se solutioneaza de catre comisia de contestatii din cadrul subcomisiei de examen, in termen de 3 zile de la expirarea termenului prevazut la alin. (1).

Vineri 25.09.2009 ora 9.00 a expirat termenul de depunere a contestatiilor.
Conform art. 25 al. (2) rezultatele examenului de admitere trebuiau afisate cel mai tarziu miercuri 30.09.2009 ora 9.00.
Are cineva vre-o idee daca nerespectarea acestui articol din Decizie ne poate '' profita'' in vre-un fel noua contestatarilor ?
Sa va profite cum, ca asta e intrebarea. Ati putea cere despagubiri pentru nerespectarea termenului, dar nu mai mult, plus ca trebuie dovedite toate elementele raspunderii...
ei nu raspund nici in fata defunctei Mari Adunari Nationale, daca imi permiteti o gluma. Un mare fiasco formula in care s*a desfasurat anul asta examenul, cam fac experimente pe nervii , timpul si banii candidatilor. Propun revenirea la vechea formula..nu de alta, dar pt invatat au fixat 60 de zile, iar pt afisare rez...aproape o luna..primul examen fiind in data de 9 sept. Bataie de joc!#-o
Eu inteleg, din acest art. 25 (2), ca rezultatele finale la examenul de admitere, ar trebui afisate dupa ziua de miercuri (dar, ce-i drept, azi e vineri, iar miercuri a fost alaltaieri), pt. ca articolul spune foarte clar: "Contestatiile se solutioneaza de catre comisia de contestatii (...) in termen de 3 zile de la expirarea termenului prevazut la alin. (1)." Deci spune ca se solutioneaza, nu ca se afiseaza...in fine, oricum ar fi, tot bataie de joc se numeste ceea ce se intampla.
Bugmafia, mare dreptate ai!
Ultima modificare: Vineri, 2 Octombrie 2009
rak83, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)