avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 991 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
dar cine crezi ca are increderein pompoasa Comisie? sa fim seriosi, tb sa fii destul de naiv. Indicatiile sunt clare: cat mai putini avocati, la contestatii vor lua f f putini, cei cu pile la care apeleaza acum in ceasul al XII-lea si cei care au nevoie doar de cateva sutimi. Aveti clementa si voi pentru avocatii care ne corecteaza..este criza..mai multi avocati inseamna mai putini clienti pentru ei...;)
se cheama "protejarea breslei":O
...a fost un examen care si-a picat candidatii nu unul care a fost picat de catre candidati...sper sa stie cine a vrut sa "protejeze" casta ca multi dintre candidati nu au dormit noptile invatand, nu pentru ca in facultate au frecat menta, ci pentru ca si-au dorit sa devina avocati..sa treaca peste baremuri special facute;), peste aranjamente, peste dificultatea unor subiecte.
da, cu placere. am invatat dupa sinteze, manualele aparute anul trecut, practica de 17 ani in justitie, si am invatat din anul 1994 (tot am invatat) si asa cum am zis si ieri m-a ajutat Bunul Dzeu. Cam asta a fost
In fapt m-as fi dorit un altfel de examen. as fi vrut sa constea in spete, caci asta face un avocat, apara partile din proces, oricare ar fi ele. Asa cum intram direct in "paine" dupa absolvire consider ca ar fi necesar sa cunoastrem practica , nu teorie pura. asta este parerea mea.
spete se dau la definitivat, dupa 2 ani de practica, nu are cum sa constea un examen de debut in profesie in spete.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)