avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Ahieses la orice modalitate de a ne face dreptate.
suzyzu a scris:

Achieses la orice modalitate de a ne face dreptate.
Stimate marco23 sunt alaturi de tine indiferent de rezultatul contestatiei.Astept un semn sa ma alatur celor ce urasc coruptia si nepasarea.
=D>
ptr vio 65

Mesajul pe care l-ai postat pe acest forum , nu face decat sa intareasca si mai mult afirmatia potrivit careia absolventii facultatilor de drept, candidati la BB sunt f.f slabi pregatiti.
Nu e posibil, sa contesti nota obtinuta la drept penal si sa nu stii sa scrii si sa te exprimi corect din punct de vedere gramatical in limba romana. Sunt convins ca nota pe care ai obtinut-o a fost cea pe care o meritai.
Scuzele pe care le invoci, tu si altii, sunt puerile......toata lumea a complotat impotriva voastra pentru a nu promova acest examen, de la supraveghetori pana la cei care au corectat lucrarile........PENIBIL!!!!!
Crezi ca daca ai promovat examenele unei facultati particulare slabiste timp de 4 ani, acest lucru iti da dreptul sa contesti meritul celor care au muncit ptr a promova acest examen? Din pacate, in tara asta sunt foarte multi ca tine, care nu au nici macar o idee despre ce inseamna aceasta meserie, dar se numesc absolventi de drept si aduc enorme deservicii celor cu adevarat pregatiti si cu care se pretind "colegi" .
Iti dau un sfat VIO 65, uita ca ai absolvit o facultate de drept si orienteaza-te spre altceva.....Ne-am saturat de voi!

P.S Mi-am permis sa vb in numele tuturor celor care iau aceasta meserie in serios ( jursiti, avocatii, magistrati) si care au muncit pentru a ajunge unde sunt.
2 la prima corectura?!?..dah..unul sorbea linistit din cafea si celalalt isi batea joc de lucrari..cu buna-stiinta..si banuiesc ca dorm linistiti noaptea, fara sa ii intereseze cat rau au facut..nu se gandesc ca si copiii lor ar putea pati la fel..normal ca nu se gandesc, pentru ca pentru odraslele lor, se aplica tratamente speciale..
s-au dus toate principiile..parca am citit Caragiale atunci cand am studiat legea si statutul.."curat murdar"..

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)