marco23 a scris:
Salut tuturor !astazi ,am vb cu mai multi avocati si credeti-ma ca vb de nume f sonore nu de oameni care de-abia si-au terminat stagiatura si mi-au spus ca,dak o sa ne strangem mai multi,avem destule sanse in instanta!Cei care doriti sa fiti altaturi de mine spuneti-mi,o sa ne intalnim dupa contestatii si o sa vb mai multe.V-am promis ca o sa ajung in mass media ,o sa vedeti ca nu gresesc si nici nu exagerez.
Lasati-i pe cei cu pile sau handsfree sau copiutze sau fii de judecatori ca aia deja au fost admisi{unii,nu chiar toti} si hai sa ne vedem de noi si de nedreptatatea noastra,ca in fond dak am fi fost admisi,sa fim realisti,nu mai stateam pe forum sa ne plangem de mila,deja subiectul era incheiat.Hai sa nu ramana doar vorbele de noi si sa trecem la treaba.Eu deja am vb la 2 posturi tv si de-abia asteapta ,credeti-ma!!!!Stati sa treaca contestatiile si o sa vedeti!Si lasati incurajarile alea unii dintre voi aiurea pt cei nefericiti ca noi{nu ma refer la toti DOAMNE FERESTE}ca sunteti unii dina aia care au abonat si au luat pe naspa si acum va e frica sa nu se faca valva mare si sa se demostreze ca,pt ca ati cotizat bine,ati scris pe foaie ,tot felul de tampenii doar ca sa o umpleti sa nu bata la ochi la colegii vecini{nu dau nume din politete-INCA}.asta este Romania!!{ganditi-va putin la istoria noastra si o sa intelegeti de ce suntem asa de jalnici,cate popoare ne-au cotropit si cu cati s-au amestecat ,numai natie pura suntem noi.hai ,capul sus copii.
sunt alaturi de tine
chiar daca sunt avocat , baiatul meu a dat anul acesta , iar nereguli mai mari ca ceea ce mi-a spus el ca s-au petrecut in sala ,nu mi-a venit sa cred .!