avoandreea a scris:
cristina chiva, intr-adevar au fost sigilate, insa stamiplarea a fost dupa cum au vrut supraveghetorii..si...
.. nu in toate salile/amfiteatrele a fost la fel.
daca la unii stampila s-a aplicat peste lipitura, la alti candidati, din alte sali, stampila a fost aplicata INAINTE sa fie lipit coltul, astfel ca oricine putea desface coltul fara sa fi rupt nimic.
Daca ti s-a intamplat tie asa ceva (mai intai a fost aplicata stampila, apoi s-a lipit coltul), de ce n-ai sesizat la momentul respectiv acest aspect?
Sau daca s-a intamplat la alti candidati asa ceva (cei pilosi, cum insinuezi) cu ce te afecteaza pe tine? Ca doar nu sunt limitate locurile. Mi-e greu sa cred asa ceva. Stampila aplicata inainte de a lipi coltul nu are nicio valoare. Asa ca puteau sa n-o mai aplice deloc, nu? Este absurd asa ceva.
Eu inteleg supararea celor care au picat, ca si eu daca as fi picat as fi fost suparata stiind ca am facut lucrarea buna.
Daca sunteti convinsi ca ati tratat cum trebuie subiectele si ati atins baremul sunt sigura ca vi se vor da punctele meritate la contestatie.