avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
eu am gasit raspunsul la notele astea atat de mici ... am facut un calcul si ce credeti??? domnii avocati au corectat 4010 lucrari ( 802 candidati, pt ca i-am scazut pe cei care au fost absenti inmultit cu 5 materii , fara sa mai tin cont de cate pagini a scris fiecare) in 7 zile ( pt ca sambata si duminica nu au corectat) ... asta inseamna ca au """ corectat"""" 573 de lucrari / zi !!!! :blush2:
Stie cineva citi oameni sunt la recorectat?Asta asa din curiozitate! Si sa imi pot da seama cite sanse mai sunt.:sorry:
laviniabal a scris:

eu am gasit raspunsul la notele astea atat de mici ... am facut un calcul si ce credeti??? domnii avocati au corectat 4010 lucrari ( 802 candidati, pt ca i-am scazut pe cei care au fost absenti inmultit cu 5 materii , fara sa mai tin cont de cate pagini a scris fiecare) in 7 zile ( pt ca sambata si duminica nu au corectat) ... asta inseamna ca au """ corectat"""" 573 de lucrari / zi !!!! :blush2:
:angry:Chiar crezi ca au corectat?Eu cred ca doar le-au trecut notele.:D
salut!
din pacate si eu sunt unul din nefericitii contestatari a examenului de admitere la Baroul Buc. :((
daca doriti sa faceti vreo actiune ulterior solutionarii contesttiilor sunt gata sa sustin si eu aceasta actiune.
ceea ce am scris la probe este meritul nostru ce nu poate fi luat in bataie de joc.
buna ziua,
si eu am fost tot in amfiteatrul 2...am fost mutata pe nedrept mai la toate examenele, din cauza colegei mele care se sfatuia cu colegul de langa ea , bineinteles ca ei au luat iar eu am picat.
De ce nu atrageti atentia asupra gravitati acestui examen si anume NU AU FOST SIGILATE COLTURILE cu numele candidatului. eu cand am depus lucrarea mi sa spus pe nume....ceea ce nu este corect si am si atentionat ca acesta nu mai este examen ci o cacialma. Supraveghetoarele mi-am mancat sufletul inca de la primul examen, aducandu-ma in stare sa nu ma mai prezint si sa renunt. pe supraveghetoare l-am auzit foarte clar spunand "retinei numele" si mai cu seama ca au vazut cine copia cu hens-free-ul si cu copiutele dar nu lea pus nimik pentru ca marcasera banul inainte, iar noi care am mers ca oameni cinstiti cu cunoastiintele acumulate in 4 ani de facultate se observa foarte bine in lista cu rezultate adica numai note de 2, 3 4......ce vor sa spuna ca acesti oameni au venit complect nepregatiti....au venit la pomul laudat? Nu sau pregatit dar nu au avut posibilitatea sa mituiasca. Colega de langa mine care vorbea intruna si pt care am fost intrerupta de nenumarate ori si mutata a scris la drept penal dupa mine ea a luat 8.75 iar eu 2.45....cum vine asta, cand a ascris cuvant cu cuvant? si curios ea este ADMISA iar eu RESPINSA.
Mi se face greata de organizarea acestui "examen" nici nu imi mai pasa de contestatie ....sunt atat de inversunata pentru aceste note incat daca voi veti merge mai departe cu petitii sau chiar sa formulati actiune in judecata sunt alaturi de voi si va rog sa ma contactati pentru ca sunt pregatita sa lupt, am vrut chiar sa fac public in mass media ....dar astept rezultatele de la contestatie, poate le respinge pe toate cum sa procedat anul trecut.
Decanul de la baroul bucuresti isi bate joc de onoarea noastra si de munca noastra de 4 ani.
Nici un nebun arunca 833 ron pe fereastra si sa vina nepregatit la examen, macar ca a lecturat tematica - plus cazier fiscal 20 ron cazier juridic valabilitae 15 zile maxim de depunea dosarului, certificat psihiatric....totalul este aproximativ de 1.100 ron......
va spun sincer , acest examen a fost ca sa-si bage ei pilele si relatiile in barou.
au dreptate cand se spune ca avocati sunt prosti pregatiti, ca nu stiu sa pledeze in fata instantei , ca nu stapanesc termeni......nici nu stiu sa rapunda cand sunt intrebati de judecatori daca au formulat exceptii......se uita si se fac ca nu inteleg.
din cauza acestor avocati care iau examenul pe pile pierd clienti lor cu acte doveditoare care dovedesc ca sunt in drept.
vezi avocati ministerul educatiei si cercetariii care au pierdut cauza cu univ. Spiru Haret.....acestia sunt avocati alesi de decanul baroului bucuresti si de supraveghetoarele.....care culegeau nume.
Rusine Baroului.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)