avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
tronykboy86 a scris:

"Anul trecut foarte multi candidati au fost admisi in urma contestatiilor. Anul acesta de ce n-ar fi la fel? Din acest motiv cred ca la contestatii lucrarile vor fi analizate cu atentie si fiecare va primi nota meritata."

sa inteleg ca si anul trecut ai dat?

Nu am dat si anul trecut. Din discutiile de pe forum am inteles acest lucru.
apropo de sigilare, cine a participat in viata lui macar la o olimpiada si-a dat seama de diferenta. coltul trebuie indoit de 2 ori, se aplica 2 etichete (care daca se dezlipesc lasa o urma vizibila), una orizontal si alta vertical, iar stampila se aplica de catre comisie in timpul examenului, la intersectia celor 2 etichete. cam ca la noi, nu??? :P
@cristina chiva
eu nu am dat examenul anul acesta, ci anul trecut, cand l-am si luat
insa, eu am stat pe afara anul acesta in toate cele 5 zile de examen, sustinand mai multi candidati cum am putut si eu, adica moral :)
si am auzit foarte multe nereguli.. printre care si treaba asta cu sigilatul pe dinauntru...ce ti-a fost confirmata si de persoane care au fost in salile respective :|
rectific: cu stampilatul pe dinauntru( nu cu sigilatul)
de unde sa stie ceva ca nu asa se facea?
pai la noi in sala in toate cele 5 zile de concurs,la absolut toata lumea din sala,fara exceptie,stampilarea si semnatura supraveghetorilor s-a facut in in perimetrul partii negre,si apoi au fost lipite acele autocolante si nimic altceva deasupra,ci doar inauntrul lucrarilor.
si mie mi s-a parut putin ciudata aceasta procedura,dar din moment ce tuturor candidatilor li s-a procedat asa,am crezut ca poate asta e modul de sigilare,si din cauza asta nu am mai pus neaparat accentul pe acest aspect.
si apropo,toti candidatii din sala mea au picat.
asa ca nu cred ...de fapt sunt convins,ca nu modul de sigilare a fost problema aici.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)