avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
da, la barourile din provincie este mai rau decat la bucuresti chiar.. a se vedea scandalul din jurul admiterii in profesie de anul trecut, de la iasi, sau minunatul baroul constanta..unde cei care iau sunt pile ale cui trebuie si cei care au aprofundat materia, fiind cei picati cu un an inainte. sunt putini candidati, se musamalizeaza repede, pe principiul ; cainii latra caravana trece. Concluzie: o tara corupta..cu un examen dubios, indiferent de locatie: buc, bv, c-ta, iasi samd.
In atentia doamnei Carmen Marin:
Doamna fiecare are problemele lui,de ce nu ne lasati in pace
ce treaba avem noi cu,copiluldumneavostra sau cu alete probleme................cred ca si dumneavostra daca a-ti fi fost furata cred ca la fel reactionati.Asa ca sfatul meu este sa ne lasati in pace
Doamnei Carmen Marin:

Apreciez rabdarea si ambitia dvs. Problema NOASTRA (deci si a mea care AM PROMOVAT acest examen) este CORUPTIA, mai precis TEATRUL... De ce sa nu merg la TV si sa povestesc intregii tari cati candidati aveau casca, de ce sa nu povestesc cum se consulta coduri in toaleta... de ce sa credem ca a deveni avocat inseamna doar a invata bine... Daca e O VRAJEALA DE EXAMEN sa fie pentru toti... sa vina domnul decan si sa raspunda de ce nu au bagat aparate de bruiaj cand vociferarea a devenit PUBLICA dupa trei zile de examen, sa recunoasca faptul ca TOLEREAZA FRAUDA... in mod public.... Sa stie si EUROPA... ca eu nu ma pot mandri ca am luat acest examen... ca n-am niciun punct de reper sa ma evaluez, etc.

Deci... s-o facem...
miriapod a scris:

Stie cineva citi oameni sunt la recorectat?Asta asa din curiozitate! Si sa imi pot da seama cite sanse mai sunt.:sorry:

Au fost 2 la prima corectura (cate 2 la fiecare ditnre materii) si acum la recorectura sunt 3. Bafta!:)
Mihaela-Elena (Ela) a scris:

miriapod a scris:

Stie cineva citi oameni sunt la recorectat?Asta asa din curiozitate! Si sa imi pot da seama cite sanse mai sunt.:sorry:

[/

Au fost 2 la prima corectura (cate 2 la fiecare ditnre materii) si acum la recorectura sunt 3. Bafta!:)
Multumesc pt raspuns.Sa fie!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)