avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 994 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
av_cre a scris:

marco23 a scris:

Salut tuturor !astazi ,am vb cu mai multi avocati si credeti-ma ca vb de nume f sonore nu de oameni care de-abia si-au terminat stagiatura si mi-au spus ca,dak o sa ne strangem mai multi,avem destule sanse in instanta!Cei care doriti sa fiti altaturi de mine spuneti-mi,o sa ne intalnim dupa contestatii si o sa vb mai multe.V-am promis ca o sa ajung in mass media ,o sa vedeti ca nu gresesc si nici nu exagerez.
Lasati-i pe cei cu pile sau handsfree sau copiutze sau fii de judecatori ca aia deja au fost admisi{unii,nu chiar toti} si hai sa ne vedem de noi si de nedreptatatea noastra,ca in fond dak am fi fost admisi,sa fim realisti,nu mai stateam pe forum sa ne plangem de mila,deja subiectul era incheiat.Hai sa nu ramana doar vorbele de noi si sa trecem la treaba.Eu deja am vb la 2 posturi tv si de-abia asteapta ,credeti-ma!!!!Stati sa treaca contestatiile si o sa vedeti!Si lasati incurajarile alea unii dintre voi aiurea pt cei nefericiti ca noi{nu ma refer la toti DOAMNE FERESTE}ca sunteti unii dina aia care au abonat si au luat pe naspa si acum va e frica sa nu se faca valva mare si sa se demostreze ca,pt ca ati cotizat bine,ati scris pe foaie ,tot felul de tampenii doar ca sa o umpleti sa nu bata la ochi la colegii vecini{nu dau nume din politete-INCA}.asta este Romania!!{ganditi-va putin la istoria noastra si o sa intelegeti de ce suntem asa de jalnici,cate popoare ne-au cotropit si cu cati s-au amestecat ,numai natie pura suntem noi.hai ,capul sus copii.

sunt alaturi de tine
chiar daca sunt avocat , baiatul meu a dat anul acesta , iar nereguli mai mari ca ceea ce mi-a spus el ca s-au petrecut in sala ,nu mi-a venit sa cred .!

sunt alaturi de tine si ma inscriu la protest, am cunostiinte destule in mass-media si tv...daca vrei sa ne unim fortele anunta-ma. vio65
Ultima modificare: Joi, 1 Octombrie 2009
vio65, utilizator
Rak, eu am absolvit o fac particulara, si din acest motiv imi permit sa vb....cunosc uscaturile de care faci tu vorbire care se preumbla prin asemenea institutii de invatamant. Daca nu as fi avut un spirit autodidact f bine dezvoltat si dorinta de a asimila cat mai mult, uscaturile care reprezentau peste 80% din colegii mei m-ar fi atras in cercul lor de prostie. Iar acum aceste " uscaturi" au tupeul de a contesta un examen pe care nu il vor lua niciodata daca va fi din ce in ce mai greu , cum se aude.

P.S. Nu m-am referit in mesajul meu in nici un caz la cei care au muncit si care dntr-un ghinion teribil nu au reusit, ci la agramatii care cred ca daca au stat intr-o noapte pana la 2 citind 50 pag dintr-un tratat de drept tb sa fie avocati acum.
mar1000 a scris:

Rak, eu am absolvit o fac particulara, si din acest motiv imi permit sa vb....cunosc uscaturile de care faci tu vorbire care se preumbla prin asemenea institutii de invatamant. Daca nu as fi avut un spirit autodidact f bine dezvoltat si dorinta de a asimila cat mai mult, uscaturile care reprezentau peste 80% din colegii mei m-ar fi atras in cercul lor de prostie. Iar acum acest au tupeul de a contesta un examen pe care nu il vor lua niciodata daca va fi din ce in ce mai greu , cum se aude.

P.S. Nu m-am referit in mesajul meu in nici un caz la cei care au muncit si care dntr-un ghinion teribil nu au reusit,

ai o parere prea buna despre tine......vrei sa spui ca tu nu esti printre uscaturile de care faci vorbire.....:sorry:X-( esti chiar nevinovat.....#-o
Ultima modificare: Joi, 1 Octombrie 2009
vio65, utilizator
ar fi recomandat sa nu va mai balacariti intre voi pentru ca nu obtineti nimic. poate doar banarea conturilor si nu cred ca vreti asta.
faptele evidente si notorii nu trebuie dovedite :)
am vazut ca se doreste anularea examenului (am vazut deja si cativa speriati :)) ), ok si ce sperati sa obtineti? adica sunteti pregatiti pentru sustinerea unui nou examen? in conditiile in care nu le poate impune nimeni nici o data de sustinere a acestuia, nici anumite subiecte si nici macar respectarea vreunei proceduri (si aici ma refer la sigilarea, corectarea lucrarilor si alte lucruri din acestea "puerile") :)
mar1000, ideea e ca uscaturi sunt peste tot. Nu numai la particulara. Si la stat sunt o gramada. Nu trebuie sa generalizam si sa spunem ca la particulara sunt in mare parte uscaturi, iar ca la stat cei mai multi studenti sunt dedicati studiului, pentru ca nu este o perspectiva realista. Uscaturi au fost, sunt si vor fi mereu, in absolut orice domeniu de activitate. Dar eu zic ca cel mai bine ar fi sa ii lasam pe ceilalti in pace si sa ne indreptam atentia asupra propriei noastre persoane, pentru ca nu suntem nici noi perfecti, si deci intotdeauna este loc de mai bine.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)