avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1039 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
citesc pe acest forum de acum 2 luni. Raman uimita si cateodata sunt indignata de multe lucruri care se scriu. Inteleg supararea celor care au esuat anul acesta dar zic eu ca toti avem o sansa in viata si mai ales ca majoritatea sunteti tineri. Imi pare rau ca ganditi la acest mod despre cei care au promovat acest examen. Eu muncesc in sistem de 18 ani ca grefier. Am intrat la facultate prima data in 1994 si am abandonat din lipsa banilor caci imi cresteam copilul singura de ani buni. Mi-am dorit sa ajung avocat inca de cand am luat examenul de grefier. Acum un an am terminat facultatea la Universitatea Ecologica si am invatat de atunci pentru acest examen. Tot din lipsa banilor anul trecut nu am putut da examenul. Am muncit din greu pentru a promova si Dzeu m-a ajutat. Majoritatea dintre voi sunteti tineri. De ce disperati? De ce nu gasiti forta in voi sa acceptati un esec? Eu va urez succes si celor care au formulat contestatiile sa le ajute Dzeu.Cu stima un avocat stagiar.
la proceduri,penal si organizare mi-am ghicit nota cu +/- 0.25 ,dupa ce am vazut baremul.la civil insa m-a dat in jos 1.75,ajungand la 4.75...cu toate astea.eu cred ca au corectat si nu au pus notele "la misto"...astept cu sufletul la gura rezultatul contestatiilor si sper sa ma alatur celor care au intrat!bafta tuturor!
buna seara,
marco23
procedezi corect
in data de 23-cand s-au depus contestatiile la intrarea in BB l'am intalnit pe domnul decan
am purtat o discutie, nu tocmai pritenoasa refeitor la examenul de anul trecut si de anul acesta, am solicitat sa imi spuna modalitatea prin care se poate sa imi fie corectata lucrarea in prezenta mea, deoarece stiu ca am scris, dar notele acordate nu reflecta acest lucru
eu la terminarea fiecarui examen am verificat ( am verificat cu exigenta maxima)ceea ce am scris si cf baremului nu aceste note trebuia sa-mi acordate
recomandarea a fost sa ma adresez UNBR
printre altele am afirmat ca ma voi adresa presei - nu a fost foarte incantat de idee
in concluzie
multa bafta in demersurile ce le vei face
@ d-na avocat stagiar carmen marin,
va admir pentru efortul depus si va felicit pentru promovarea examenului. vreti sa ne impartasiti si noua amanunte despre cum se invata pentru acest examen? cum ar fi: cat timp este necesar, din ce carti ati invat etc ??
multumesc
sa acceptam un esec???? asta ne sfatuiti dvs care lucrati in sistem??? sa accept acest esec inseamna sa accept notele care mi s-au acordat, adica sa consider ca le merit si sa accept o mare nedreptate care mi se face! din cate stiu eu, in acest domeniu luptam pt a face dreptate, si asta facem si noi, luptam pt drepturile noastre si pt munca pe care am depus-o si care ne-a fost calcata in picioare! tocmai pt ca suntem tineri avem aceasta forta de lupta, acest spirit si dorinta de dreptate! si ca urmare, stimata doamna, nu vom accepta acest esec, ci impreuna vom demonstra ca avem dreptate! :)

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)