avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Pana la urma, eu am o maaare nelamurire: cand se afiseaza rezultatele finale si de ce dureaza atat?!
Draguta sunt, dar de ce crezi ca mai conteaza?
Si eu am fost tot in amf 3... se pare cam cel mai nepastuit de soarta...ghinion
mie imi pare foarte rau ca in momentul in care am identificat persoanele care au copiat cu handsfree, trebuia sa ma ridic si sa il aduc pe decan... i-am lasat, dar i-am lasat in defavoarea noastra ... eu am fost in amf 2 si inca ii stiu pe cativa. astfel, daca nu luam examenul nici dupa contestatie, putem sa profitam si de faptul ca stim si numele acestor persoane si se poate cere chiar anularea examenului. ....
Pana la urma primiti azi rezultatele la contestatii??? Va tinem pumnii.

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)