si daca vedea lucrarile...scanate, copiate sau chiar in original.......ce daca?
am fost in comisie de corectare.....in alt domeniu, ce-i drept, dar sistemul este acelasi...nu se pune nici macar un punct pe lucrare!
Toate lucrarile raman neatinse,punctajul se trece pe o foaie separata, notarea se face tot separat, asa ca....nu veti vedea decat o lucrare curata.....chiar si dupa 10 recorectari.
desi ar fi bine sa fie asa,exista o mica eroare in ceea ce zici tu.
daca zici ca lucrarea ramane intacta si nici macar un punct nu se pune pe ea la corecturi...oare cum iti pot afisa nota de pe lucrare? cum tu spui ca punctajul se pune separat,atunci de unde sa se stie fiecare ce nota a luat,din moment ce ...LUCRARILE SUNT SIGILATE!
imi explici si mie cum? daca ei desfac o lucrare care nu are nici un punctaj nimic pe ea,cum naiba pot corela notele de la mii de lucrari (trecute separat dupa cum ai zis) cu lucrarile in sine care la randul lor sunt mii,amestecate si nu au nimic scris pe ele de catre cei care corecteaza?
as vrea o explicatie logica pentru asta.
de acord cu marco23!!! asa sa gandesti si dupa ce se afiseaza rezultatele... te sustin!! voi face la fel. iar ideea cu mass media e cea mai buna, mai rau de atat nici nu le putem face.. am vrut sa fac asta, dar am zis ca e mai intelept sa astept totusi rezultatul la contestatie.
am sunat la BB azi si asa au spus, acum daca ei au mintit nu e vina mea...
scuze ca am postat atat de sec..:"> vroiam doar sa vad daca stii din surse oficiale. nu de alta, dar cand am sunat eu la BB mi s-a spus doar ca se vor afisa conform hotararii unbr si sa citesc acolo. si culmea... in hotarare nu scria ziua :D. acuma nu ca nu le-as intelege pe doamnele alea... cred ca sunt asaltate de telefoane si probabil ca nici nu le da nimeni informatii exacte pentru ca nici comisia nu poate sti cat de repede va corecta toate contestatiile din tara.
si daca vedea lucrarile...scanate, copiate sau chiar in original.......ce daca?
am fost in comisie de corectare.....in alt domeniu, ce-i drept, dar sistemul este acelasi...nu se pune nici macar un punct pe lucrare!
Toate lucrarile raman neatinse,punctajul se trece pe o foaie separata, notarea se face tot separat, asa ca....nu veti vedea decat o lucrare curata.....chiar si dupa 10 recorectari.
In ce comisie de recorectare si unde anume? La examenul la care ma refer, esti informat exact cate puncte ai primit si pentru ce... nu sunt acum sigura daca sunt pe lucrare sau separat dar oricum stii de ce ai luat atatea puncte...
Este, cred, primul mesaj pe care il aduc in atentia dumneavoastra, pe marginea acestui subiect...Am considerat, pana in prezent, ca discutiile de pe forum nu mi-ar aduce niciun avantaj si, de aceea, m-am abtinut de la orice postare...Pe masura ce citesc, insa, observ ca mai sunt si altii ca mine, iar asta nu ma bucura, dar imi da speranta ca lucrurile nu vor ramane asa cum sunt la acest moment...Am picat acest examen...este prima data cand particip, avand in vedere ca abia mi-am terminat studiile...si inca nu mi-am revenit...Organizarea mi s-a parut nefericita din start...Am plecat cu bursa la o scoala de vara la Strasbourg imediat dupa sustinerea licentei, intrucat am considerat ca voi avea timp sa repet materia la intoarcere...Cand am ajuns in Franta am aflat ca trebuie sa sustin examenul mai devreme cu 4 luni decat ma asteptam...Nu-i nimic, mi-am zis...Am citit aici mesajele unor candidati care au terminat facultatea de drept cu medii peste 9.50...Eu nu ma pot lauda cu asta/....dar pot sa spun ca am fost un student bun, pastrez inca bune relatii cu fosti profesori, am crescut pe langa o instanta de judecata unde am asistat la , cred, 1000 de procese, am lucrat in timpul studiilor, 2 ani alaturi de un cunoscut avocat, profesor la facultate, am fost la cele mai mari instante din tara, iar la procedura civila am luat 1,70....Eu ce sa mai astept? am luat 8,5 la civil...la statut 9.75....la procedura penala am luat 8, in conditiile in care am scris 17 pagini...Am facut 3 contestatii, la proceduri si la penal...Am picat numai procedura civila, alaturi de altii 18 insi la acelasi barou, din 22 inscrisi, toti picati la procedura civila si toti, sau aproape toti, cu note de 1 si ceva...O fi normal?...Mi s-a tot sugerat de catre cunoscuti sa cer anularea examenului, probabil in baza faptului ca am un parinte magistrat si astfel, sa profit cumva...Nu sunt de acord, desi motive ar fi...Am stat in prima banca, aceeasi la toate probele, am dorit sa fiu avocat de cand ma stiu, m-am pregatit, cred eu, peste medie, pentru admitere, am luat note suficient de mari la celelalte probe, desi mai mici decat ma asteptam, asa incat pot promova si cu 1,7 la procedura daca s-ar putea, nu sunt un trisor si vorbesc si scriu corect limba romana...A! Si nu cred ca vreunul dintre avocatii corectori a stiut cine sunt...Ce sa fac mai mult?! Sa astept aceasi onestitate? Sa ma astept la faptul ca un corector va observa lucrarea mea este de cel putin 6? Ca va acorda 5 puncte in plus fata de ce am primit initial, riscand astfel sa atraga raspunderea penala a colegului de la barou....?
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)