sa fi facut doar de 0,70... n-ai scris nimic????? daca ai un practician langa tine si numai sa-ti treaca pe langa ureche si cred ca scrii mai mult decat de 0,70 la procedura civila... ca totusi nu s-au dat chiar fineturi... macar din perimare sau... sorry am ramas fara explicatii si argumente :(:( nu stiu ce sa-ti zic...
Subscriu!!!=D>=D> la cele afirmate de marco23..examenul a fost praf in ochi...vrajeala pentru cei care au invatat, REFUZAND sa cotizeze sau sa se foloseasca de relatii. Mafia de la admiterea in profesie exista, indiferent de barou, la Bucuresti, in Iasi, in Constanta, Brasov etc...iar la contestatii probabil aceeasi cacealma..nu ma mai mira nimic. Limitarea accesului in profesie..de ce? e criza de clienti????????? din cate stiu e loc pt toti sub soare si este o profesiune liberala:) nu trebuie sa ne execute cu un3, 4 sau un 5 sa ne spulbere munca...pot sa spuna direct...casta inchisa, ca la colegii notari;)
In general,lucrarile sigilate sunt predate comisiilor de corectare pe baza de borderouri. Cand am spus ca nu se fac adnotari pe lucrari ci pe foi separate nu m-am referit la simple coli de hartie care "zboara" prin camera de corectare. Notarea, potrivit baremului, se face tot in borderou, unde se cumuleaza....0,5 ptr definitie, 0.10 conditii sau...stiu eu...ce se mai noteaza pe acolo.La sfarsit...gata nota. Fiecare materie se corecteaza de cate o comisie, fiecare membru semneaza pe fiecare borderou. Nu se pot incurca. Lucrarile sunt numerotate.
Nu am cum sa ma pronunt in ceea ce priveste organizarea fiecarei comisii, al fiecarui barou, dar cel putin teoretic, asa se desfasoara o corectare.
si eu sunt in aceeasi situatie cu PENALUL. am 7,5, 9 si 2 de 10, dar am picat penalul desi mi l-am apreciat obiectiv, macar la 8......astept minunea de la contestatii. Rabdare si dreptate tuturor !!!
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)