avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
Care este minimul/maximul de puncte acordate in cazul unei recorectari? Stie cineva?:)
Hai-Hui a scris:

av_cre a scris:
ai idee cine a corectat la procedura penala la BB?

Nu stiu nume, am auzit doar ca ar fi fost "una". Atat. :)

mai exact se poate afla?
as dori sa aflu cine este doamna respectiva
va multumesc
@anylad...multumesc..uitasem de..atat de "legala" taxa de examinare, destul de semnificativa....suntem sponsori, mi-am gasit vocatia, in cele din urma:P:D
Tin pumnii tuturor celor nedreptatiti in ceea ce priveste solutionarea contestatiilor!
Felicitari pentru tot ceea ce ati realizat iar eu zic ca sa nu dezarmati, indiferent cum se va solutiona.
Eu nu am de gand sa tin o teorie de genul "normal ca am luat pentru ca..." , asa cum au facut-o altii, in conditiile in care voi asteptati cu sufletul la gura rezolvarea contestatiilor. Ar fi nefiresc si de prost gust pana la urma...asta este parerea mea, mai ales ca examenul stim cu toti cum s-a desfasurat, stim ca in jurul nostru au fost persoane si mai putin pregatite de cat noi, stim de toate...
Tot ceea ce va pot spune ca asa ca si voi am invatat non-stop, am baut cafele, am plans( numai la gandul unei nedreptati de tipul celei care prin care treceti voi acum)
Atat cei care au promovat examenul cat si ceilalti, trebuie sa ne pregatim in continuare: nici un avocat coordonator nu va fi interesat decat de cunostintele noastre, la fel si societatile de avocatura care ofera 4000 de ron.
Fiti optimisti si sa speram ca recorectarea va fi in favoarea voastra si va reflecta intocmai pregatirea de care ati dat dovada!
Am cateva raspunsuri pentru colegii de pe forum...In primul rand, daca doriti sa aflati corectorii de la fiecare barou, cautati pe pagina de net a baroului respectiv sau la avizer, in functie de cati sunt de organizati sunt (spre exemplu, sunt barouri care nici nu au pagina web)...Trebuie sa fie publicate hotarari ale baroului in acest sens...cu lista comisiilor, care , ulterior, cu foarte putine exceptii, au fost aprobate prin decizie UNBR...

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)