avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
si daca vedea lucrarile...scanate, copiate sau chiar in original.......ce daca?
am fost in comisie de corectare.....in alt domeniu, ce-i drept, dar sistemul este acelasi...nu se pune nici macar un punct pe lucrare!
Toate lucrarile raman neatinse,punctajul se trece pe o foaie separata, notarea se face tot separat, asa ca....nu veti vedea decat o lucrare curata.....chiar si dupa 10 recorectari.
nu am renuntat si nu renunt la lupta!! sper totusi ca se va rezolva la contestatie, de asta " nu mai sunt asa bataioasa" ...daca nu, voi merge mai departe, abia atunci incepe adevarata lupta si nu voi renunta decat in momentul in care ma vor declara "admis". nu am de ce sa renunt, ar fi cea mai mare infrangere, stiu ce am scris si imi apar munca si tot efortul depus pana acum ...
de ce sa te consolezi miriapod?? daca tu stii ce ai scris si ca ai toate sansele sa iei o nota buna ??? gandeste-te, e usor sa renunti sau sa te consolezi, dar mai gandeste-te si la cat ai invatat si la tot stresul de pana acum .... vei fi impacata daca renunti?? ce faci, o iei de la inceput cu invatatul si la anul sa se intample la fel, sa-ti fie iar calcata in picioare toata munca ta?? ai dat examenul asta cu gandul de a-l lua nu? atunci nu ceda, trebuie sa-ti aduni toate fortele si sa iesi invingatoare anul asta...
am sunat la BB azi si asa au spus, acum daca ei au mintit nu e vina mea...
Am urmarit discutiile voastre,sunt unul dintre,ghinionistii,care au picat,va jur ca am facut 99% din examen si dupa ce am iesit din sala duminica ,ma asteptam sa fiu capat de lista,sau cel putin,printre cei care vor fii.Cu mare uimire si dezamagire am aflat ca am picat cu note mari de 9 si 8 dar ce sa facem dak noi ,prostii care am invatat nu am cheltuit mai mult decat au facut-o altii.Am avut langa mine o fata,nu dau nume din politete,care a copiat dupa mine 70%din lucrare si ea a luat,pt ca nu stia la acea proba mai nimik,la examenul urmator am citit pe foaia ei tot felul de tampenii care nu aveau nimik de-a face cu examenul-eu deja terminasem examenul si eram baiat bun sa ii las sa mai scrie dupa mine...ce mai eram 99% ca o sa iau,dar,si o sa ma repet m-au ars ca nah,trebuia sa procedez altfel decat sa-mi pierd noptile invatand-stiti la ce ma refer....tot examenul asta,a fost o vrajeala,veti vedea ca la contestatii vor lua f.putini,ca asa e ordinul de sus.unii dintre voi o sa credeti ca vb aiurea,dar,dupa afisarea contestatiilor ,o sa fim aici pe forum si o sa-mi dati dreptate.Eu,am sa fac tot posibilul sa obtin un xerox al lucrarii stiind ca nu pot face nimik contra unei mafii bine organizate,dar o sa fie o surpriza de proportii ce o sa se intample o sa vada toata Romania ce s-a intamplat la BB.Vom vedea dak vb aiurea, o sa merg la toata mass media .Am un caz similar cu un prieten si a reusit sa demaste o retea intreaga prin massmedia a facut de ras o intreaga institutie pentru ca omul era f.bazat...in fine ,veti vedea!bafta tuturor si rusine Baroului Bucuresti!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)