am terminat cu 9.25, note peste 9 tot timpul, la barou note de 7,5 si 8, dar masacrata la o materie, de un lector, avocat, asistent plictisit, ce a fost el. Bafta tuturor la contestatii! Cand se dau rezultatele??
si eu am terminat cu 9,50 UB ... macar petrutzel mi-a dat un sase la penal si nu m-a picat... doamne petrutzica... de te-as vedea asa fioros si dinozaur ce te-as mai admira... (vrajeala...) get some therapy...
penalul e oricum O MATERIE INUTILA in Romania... NU PREA SE APLICA...
ufff.... de-aia va enervati cand nu regasiti codul redat in detaliu in lucrarile noastre (stupid request anyway)... sau cand gasiti o lucrare de penal in care transpare pasiunea omului pentru civil... hehehe ... ciuda as zice...
Din ce am observat, uitandu-ma pe rezultatele de la admiterea in diferite barouri, bucuresti, bv, c-ta etc..este o practica aceasta..o nota f mica, care nu se potriveste cu restul de note..un 3, 4, 5 printre 7, 8, 9, chiar 10.
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)