mar1000 a scris:
Pentru a ramane intr-un cadru adecvat acestui topic, va raspund celor care intreaba dupa ce au invatat cei care au luat, cum au scris si cum "de au picat pe barem".
Elemente de studiu:
1. Drept penal general - Mitrache + cod penal adnotat
2. Drept penal special - Boroi + cod penal adnotat
3.Procedura penala - Neagu + cod proc. penala adnotat
4.Drept civil p generala - Beleiu
5 Dr. civil obligatii - Filipescu
6. Dr civil dr reale - Barsan
7. Dr civil contracte - Deak
8 Procedura civila - V. Ciobanu + cod adnotat
Tematica : Bibliografia INM-ului (cu exceptia institutiilor care au fost in plus pentru barou pe care le-am asimilat intre ex de la INM si cel de la barou.)
Modalitatea de scriere de la examen - nu am folosit o scriere speciala, ci dimpotriva, datorita faptului ca aveam f multe de spus nu am scris prea frumos, dar totusi clar, zic eu.
Notele mele : 7 ; 9 ; 8 ; 8, 65 ; 10
Timp de studiu : 2 ani
Alte mentiuni : nici un aranjament
Felicitari!!!Si bafta multa in cariera de avocat......
Pentru rubrica "alte mentiuni",ma bucur ca ai specificat clar,nu exista aranjament...se pare ca,unii dintre candidati,si,poate pe buna dreptate,considera ca majoritatea celor care au trecut de acest examen ,l-au luat cu ajutorul unor astfel "artificii".
Cred ca ,in sfarsit se confirma faptul ca,ceea ce am precizat si aseara...termenul de 2 ani de zile de munca si invatat asiduu,este specific cam tuturor celor care au reusit sa ia acest examen.
Cu deosebita stima,
Jr.Macovei Luciana...si sper ca in curand ,UNBR-ul sa trimita totusi deciziile pentru cei admisi....
Bafta multa multa celor care au facut contestatie....va tinem pumnii si sa dea Dumnezeu ca ,cei care fac parte din comisia de recorectare,sa analizeze cu seriozitate si obiectivitatea lucrarile care merita un alt punctaj.