Andreea Lisievici a scris:
Andreotti78 a scris:
dupa aceea sa ne demonstreze, lucru imposibil de altfel, ca lucrarile au fost corectate dupa ce au fost citite si ca nu doar aranjamentele au avut succes la acest examen.
Vreti sa spuneti ca toti cei de pe forum care au scris ca au intrat au avut aranjamente?
[EDITAT - offtopic]
Avand in vedere ce se petrece... pe pielea noastra, e evident ca suntem in masura sa lansam asemena afirmatii, insa adevarul nu-l vei afla (nici tu si nici eu si nici nimeni) nici macar sub cea mai aspra tortura de la nimeni. Sunt in joc prea multe chestii importante...
Doamne ajuta pana la contestatii, sa mai ne tina nervii! dar sa se faca si dreptate!
Excelenta postare a lui 'respinsadmis' ! Si eu sunt pe deplin de acord. Insa..tare mi-e teama ca o mana o spala pe celalalta ;)
Asadar, poate ne sugereaza cei admisi cu brio (exceptiile fara aranjamente) ce sistem de scris au adoptat, ce stil de dezvoltare al subiectelor au intreprins, ce carti au utilizat... ca se pare un "simplu" invatat cu scriere mnemica al acestora, chiar daca s-a picat pe barem, nu a fost suficient pentru unii, nici ambitia nu a fost suficienta!