avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
marza_alexa a scris:

deocamdata nu s-a terminat cu rezolvarea contestatiilor. deciziile dupa ce se termina cu contestatiile. asa mi s-a zis de la barou.

Multumim frumos Alexa....sa speram ca o sa vina mai repejor si mai mult decat atat.....ar fi bine sa se rezolve contestatiile ...
Subscriu !!! Eu inca mai astept minunea unor contestatii eficiente, desi.....atat timp cat m-au trasnit o data, nu vad ce i-ar constrange sa-si corecteze nesimtirea printr-o a doua evaluare si sa-si recunoasca indirect greseala. Am luat 10 la procedura penala, si aproape 4 la penal ??? am absolvit anul asta, cu medie de peste 9.30, la stat, cu 10 in licenta la penal, cu media peste 8 la admitere in barou, dar maaaarele ghinion de-a trage bila neagra a casapitilor anonimi. Cine ma baga in seama daca si contestatiile raman doar o formalitate si nu se sinchiseste nimeni sa-mi citeasca intr-adevar lucrarea ? Cine ma despagubeste pentru inceputul de ulcer dezvoltat in zilele astea de luminare a nedreptatii sau imi garanteaza ca acceptandu-mi soarta si invatand de 10 pentru examenul de la anul nu o sa fiu iar brutal eliminata prin selectia numelor ?
Andreea Lisievici a scris:

Andreotti78 a scris:
dupa aceea sa ne demonstreze, lucru imposibil de altfel, ca lucrarile au fost corectate dupa ce au fost citite si ca nu doar aranjamentele au avut succes la acest examen.

Vreti sa spuneti ca toti cei de pe forum care au scris ca au intrat au avut aranjamente?

[EDITAT - offtopic]
Avand in vedere ce se petrece... pe pielea noastra, e evident ca suntem in masura sa lansam asemena afirmatii, insa adevarul nu-l vei afla (nici tu si nici eu si nici nimeni) nici macar sub cea mai aspra tortura de la nimeni. Sunt in joc prea multe chestii importante...

Doamne ajuta pana la contestatii, sa mai ne tina nervii! dar sa se faca si dreptate!

Excelenta postare a lui 'respinsadmis' ! Si eu sunt pe deplin de acord. Insa..tare mi-e teama ca o mana o spala pe celalalta ;)
Asadar, poate ne sugereaza cei admisi cu brio (exceptiile fara aranjamente) ce sistem de scris au adoptat, ce stil de dezvoltare al subiectelor au intreprins, ce carti au utilizat... ca se pare un "simplu" invatat cu scriere mnemica al acestora, chiar daca s-a picat pe barem, nu a fost suficient pentru unii, nici ambitia nu a fost suficienta!
Ultima modificare: Luni, 28 Septembrie 2009
ContSters20980, utilizator
Felicitari celo ce au devenit avocati!!!!!!=D>=D>=D>
Bafta celor ce asteapta rezultatele la contestatii..........
Ultima modificare: Luni, 28 Septembrie 2009
ContSters20980, utilizator
Excelenta postare a utilizatorului Andreotti78, pe care imi permit sa il citez: "Revenind...probabil bataia de joc o sa continue, iar noi, cei care am facut contestatii, o sa avem niste lucrari "recorectate" exact dupa indicatiile dnei Ana Diculescu ªova."..

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)