Numai cu demascarea mediatica a culiselor acestui examen nu facem nimic. Dupa validare, rezultatul ramane definitiv. S-a gandit cineva sa mearga mai departe? Ce demersuri in acest sens ati facut?...concret, nu vorbe goale.
Oricum, ridica multe semne de intrebare aceasta procedura privind validarea si comunicarea rezultatelor. Isi asuma careva din conducerea Uniunii raspunderea pt degringolada acestui examen?? Intr-o tara civilizata, s-ar impune chiar o demisie..dar, traim in Romania..si postul se ocupa tot timpul. :P
solutiile mele ar fi urmatoarele....plangere penala pentru abuz in serviciu si/sau actiune civila pentru obligatia de a face....eventual o expertiza...la orice centru universitar de stat din tara in materia contestata...Asta e opinia mea...Oricum primul lucru, cer o copie dupa lucrare....
Orice nadejde ar trage un om sanatos cu firea, cred ca mintile fiecaruia s-ar scurge pur si simplu...Sun la Unbr de la inceputul saptamanii...Luni, mi s-a spus ca miercuri...Marti mi s-a spus ca pe joi, vineri...Miercuri, ca vineri cel mai tarziu....Acum 5 minute, ca saptamana viitoare...pentru opinia publica...Adica eu sunt opinia publica? Bai, astia nu au respect nici pentru propriul program? Stiu sigur ca era vorba sa se afle rezultatele pana azi...Ca maine sa se faca listele si sa se valideze la gramada...Astia chiar ma cred idiot? Adica eu am muncit atat ca, in cazul in care imi vor face neasemuita favoare sa imi dea cat merit, sa ajung coleg cu sleahta asta? Mi-e greata!
deja am inceput sa cred ca astia au pierdut lucrarile, sau cine stie ce s-a mai intamplat !!! de ce luni si nu azi sau maine???? de unde stim ca va fi luni si nu vinerea viitoare????
pai, nu stii..e cam sine die..si nu de Bacovia...totusi, nu va puneti prea mari sanse in aceste rezultate....nu cred ca s-au solutionat pozitiv prea multe...ideea este clara: cat mai putini avocati stagiari.. Ce nu pricepeti??
Admitere barou 2011
jason
Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)