avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
oricum este dureros sa te pice unul care a intrat in barou pe baza de interviu!
laurette24 a scris:

cum va explicati ca la pozitia 627, un candidat din dolj este admis cu nota 5.5?
]

I s-a admis contestatia, in sensul ca i s-a dat o nota mai mare decat cea initiala, dar asta nu inseamna ca indeplineste conditiile de promovabilitate.
Deci nu a promovat examenul.
Poti sa verifici pe site-ul baroului dolj cat a avut inainte de contestatie.
pai daca e admis??? cum nu intruneste conditiile de promovabilitate???
laurette24 a scris:

pai daca e admis??? cum nu intruneste conditiile de promovabilitate???

I s-a admis contestatia, adica initial a avut nota 5, iar in urma contestatiei a primit 5,50.
Nu intruneste conditiile de promovabilitate pentru ca trebuia sa ia cel putin nota 6 la fiecare materie.
alexandru_abdulbaki a scris:

Am luat.Atat cat mi-a trebuit, mi s-a dat...Din respect pentru cei cu care am impartit toata aceasta asteptare, sunt gata sa particip la orice miscare veti considera domniile voastre de cuviinta...Am luat 4 puncte in plus fata de ce mi s-a dat...Am sa fac un dosar penal cat mania mea de mare...Astept propuneri...

Ma bucur ca ti s-a facut dreptate.
Dar am si eu o curiozitate: dosarul penal pentru ce infractiune intentionezi sa-l faci?

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)