avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2009
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2009

Stimati colegi , aveti cumva informatii in legatura cu sustinerea examenului de admitere in Barou-2009?

Multumesc anticipat ;);)
bun atunci...si lista finala care este?
eu te sustin in orice vrei sa faci! nu putem sa lasam lucrurile asa!
laurette24 a scris:

eu te sustin in orice vrei sa faci! nu putem sa lasam lucrurile asa!

Hai sa i determinam si pe ceilalti sa faca la fel. Astia s bat joc de noi si de munca noastra.Merita o lectie
laurette24 a scris:

bun atunci...si lista finala care este?

Lista finala a admisilor se compune din cei care au fost admisi din prima si din cei care au luat note de trecere in urma contestatiilor si au media peste 7.
O lista finala de la A la Z cu toti respinsii si admisii nu am gasit pe net.
Probabil fiecare barou va afisa lista lui finala in curand.
Chiritele justitiei isi bat joc de munca noastra...cati picati peste 7#-o. Bataie de joc!

Alte discuții în legătură

Admitere barou 2011 jason jason Am creat acest nou topic, chiar de pe acum, deoarece sunt direct interesat de examenul de admitere in Barou, ce va avea loc la anul, insa nu cred ca sunt ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2010 Madalina Pandaru Madalina Pandaru Buna ziua! Am extras de pe unbr.ro tematica pentru concursul de admitere (stagiari). Imi poate spune cineva care sunt cele mai adecvate manuale de pe care ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013 sliv sliv Buna ziua, O intrebare: se da examen admitere barou in ianuarie/februarie 2013 daca (sau nu neaparat) nu iau examenul de acum peste 15% din ... (vezi toată discuția)