avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Retineri din salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Retineri din salariu

Pot sa retin din salariul unui angajat a unei rate bancare lunare ( curente) , sau a chiriei lunare, la solicitarea angajatilor, care nu vor sa se deplaseze lunar la unitatile respective.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:06, 13 Decembrie 2013
Daca da o declaratie in acest sens, atunci se poate retine din salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe cont anymicu anymicu Am un credit neachitat la o anumita banca pentru care am primit somatie de plata si proprire pe salariu si toate conturile bancare, conform titlului executoriu ... (vezi toată discuția)
Executare silita mihaela-alinac mihaela-alinac Am ajuns in instanta cu o firma de recuperari care pretinde ca le datorez suma de 4800 ron.Au cumparat creanta de la o banca la care eu aveam rate restante ,in ... (vezi toată discuția)
Notificare cesiune creanta- cesiunea drepturilor salariale Delia Popescu Delia Popescu Buna Ziua, As dori sa ma ajute cineva care cunoaste speta. In situatia in care anagajatul unei unitati nu este de acord sa i se retina pe statul de plata, ... (vezi toată discuția)