avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am hotarare definitiva si irevocabila
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am hotarare definitiva si irevocabila

Am mai amintit de faptul ca am fost disponibilizata , functionar public, si am castigat procesul , hotarare irevocabila, cu salariile din urma Hotararea am obtinut-o , tarziu, acum o saptamana, ea a fost pronuntata in 19. sept 2013, a durat pana am intrat in posesia ei. Ce fac acum? E bine sa fac eu notificare catre institutie? sau ma cheama ei? Ori merg prin executor. Salariile indexate cu indicele de inflatie... Nu stiu cum sa fac. E nevoie de un expert contabil? Salariile curg si de la pronuntare pana la reincadrare?
Cel mai recent răspuns: grigorina , utilizator 08:18, 16 Decembrie 2013
Puteti face o notificare prin care sa le aratati ca trebuie sa execute hotararea silita de buna voie, in caz contrar veti demara executarea silita sau puteti trece direct la executarea silita apeland in acest sens la un executor judecatoresc.
Fiind vorba de sectorul bugetar, trebuie sa aveti in vedere si OG nr.71/2009 privind executarea hotararilor judecatoresti.
Multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi salariale mikas mikas Conform unei hotarari judecatoresti \"definitive si executorie de drept\" pronuntata la 22 oct 2010, angajatorul meu (unitate de invatamant de stat) este ... (vezi toată discuția)
Plata despagubire ContSters146823 ContSters146823 In baza unei hotărâri judecătoreşti irevocabile s-a dispus si plata unei despăgubiri constând în toate drepturile salariale indexate, majorate, ... (vezi toată discuția)
Care este procedura dupa castigarea de catre un angajat a unui litigiu de munca? Svart Svart De scurt timp am obtinut la Curtea de Apel o hotarare irevocabila in care s-a constatat concedierea abuziva, nulitatea deciziei prin care am fost concediat ... (vezi toată discuția)