avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Scoatere de la intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Scoatere de la intretinere

Buna ziua,

Ma intereseaza daca in conditiile in care sunt plecata din localitate in intervalul 21.12.2013-07.01.2014 am dreptul de a depune cererea pentru a ma scoate de la intretinere pentru o luna.
Stiu ca este necesar sa fi plecat 15 zile/luna, insa aici este vorba despre doua luni....decembrie-ianuarie , iar impreuna ar fi 17 zile.

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 00:19, 14 Decembrie 2013
Daca presedintele este intelegator se poate, fiecare pleaca in concediu cel putin o data pe an, ca dumneavoastra va incadrati in 2 luni trebuie sa va inteleaga.
tynatwine a scris:
Ma intereseaza daca in conditiile in care sunt plecata din localitate in intervalul 21.12.2013-07.01.2014 am dreptul de a depune cererea pentru a ma scoate de la intretinere pentru o luna.

Aveti dreptul sa depuneti cerere pentru orice, dar nu aveti dreptul sa scoateti de la intretinere o persoana pentru luna decembrie deoarece in aceasta luna locuiti 21 de zile si lipsiti doar 10 zile.
In luna inuarie, lipsiti 7 zile si locuiti apoi 24 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere neluata in considerare tynatwine tynatwine La inceputul lunii decembrie 2013 am contactat administratorul de bloc sa-i spun ca locatarii apartamentului x, vom fi plecati luna aceasta in weekend-uri si ... (vezi toată discuția)
Termenul legal de 15 zile marianbaluta2002 marianbaluta2002 Buna ziua , am o speta legata de termenul legal de 15 zile la scutirea de la plata cheltuielilor pe persoana si anume : un locatar a facut cerere de la ... (vezi toată discuția)
Scoaterea de la plata intretinerii LEONY2003 LEONY2003 Buna ziua Luna aceasta am fost internat in spital 17 zile. Va rog sa imi spuneti daca am dreptul sa cer administratiei sa ma scoata de la plata intretinerii ... (vezi toată discuția)