avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asistent personal copil autism 3 ani si jumatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asistent personal copil autism 3 ani si jumatate

sunt asistent personal pentru fetita mea de 3 ani si jumatate diagnosticata cu autism, figurand ca angajata din 14 oct 2013, sunt insarcinata in 4 luni, o sa pot beneficia de indemnizatie crestere copil?multumesc
:sorry:
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:43, 13 Decembrie 2013
da,trebuie doar sa nu aveti intrerupere intre certificate in ultimul an
1. Beneficiati de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC) daca in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (inclusiv luna nasterii) aveti venituri din salarii, din activitati independente sau agricole sau perioade asimilate (somaj indemnizat, concedii medicale, concediu de maternitate etc.).

2. Spuneti data prezumata a nasterii copilului si ce statul aveti in cele 12 luni amintite mai sus.

3. - Nu inteleg ceva: daca sunteti asistent personal de 3 ani si jumatate de ce aveti contract individual de munca (CIM) abia din 14 otombrie 2013?
- Pana la acea data nu ati fost asistent personal cu salariu (cu CIM)?
Ultima modificare: Vineri, 13 Decembrie 2013
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie elissar elissar Buna ziua,am si eu o intrebare,imi poate spune si mie cineva,daca eu in timpul cat am primit ultima transa de bani din indemnizatia primului copil 800 roni ,am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Lacramioara30788 Lacramioara30788 Buna ziua! Sunt insarcinata in luna a 7a. Sunt masteranda la o facultate de stat, la zi in primul an. M-am inscris la master la 2 ani dupa ce am terminat ... (vezi toată discuția)
Sunt gravida si fara loc de munca, cum beneficiez de indemnizatie pentru cresterea copilului? ermilia ermilia buna ziua, va rog daca puteti sa ma ajutati si pe mine. sunt insarcinata si am lucrat doar 3 luni, beneficiez de asigurare pentru ca inainte sa raman ... (vezi toată discuția)