avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Taxa judiciara de timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Taxa judiciara de timbru

pentru o actiune in constatare formulata de 3 reclamanti impotriva a 2 parati, avand ca obiect anularea unui contract de cesiune de creanta, s-a dispus plata taxei judiciare de 5000lei. se platesc 3 x 5000lei sau in solidar, 5000lei/3?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 15:00, 13 Decembrie 2013
O singura taxa de 5000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune de creanta Societatea X incheie un contract comercial de vanzare- cumparare cu societatea Y. Raporturile comerciale dintre cele 2 sunt variate, ajungandu-se si la plata ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru Uli Uli Buna ziua, Am deschis un proces de partaj si am solicitat ajutor public judiciar in sensul reducerii taxei de tibru de la 77000 lei la 12000 lei si plata in ... (vezi toată discuția)
Înțelegere citație iluana03 iluana03 Am facut revizuire la un dosar si ne-a venit citatia in care ne spune sa platim taxa de timbru.Suntem 5 reclamanti revizuenti si nu prea inteleg continutul ... (vezi toată discuția)