avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Fiscalitate site in alta tara
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Fiscalitate site in alta tara

Buna ziua,

Daca fac un site dedicat cetatenilor din Spania,iar pe site cer si incasez o anumita taxa,in ce tara platesc impozit?
Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 13 Decembrie 2013
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: medium , utilizator 23:02, 13 Decembrie 2013
Depinde unde e inregistrata firma care e proprietara acelui site.
firma(srl,pfa..inca nu sunt hotarat ce forma) o voi face aici...asta daca nu primesc un sfat bun,in ce tara ar fi mai bine sa fac o firma pt o fiscalitate mai buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare pentru realizarea unui site care percepe taxe pentru abonamente sebydv sebydv Bună seara ! Aş dori câteva informaţii cu privire la ce acte am nevoie pentru realizarea unui website care percepe taxe lunare pentru abonament. Lucrez ... (vezi toată discuția)
Srl in romania cu activitatea in spania? Gabriela TL Gabriela TL Buna ziua! Am o firma in Spania (Suntem un cuplu necăsătorit, ambii suntem PFA care lucrează împreuna sub numele de “alte entități”). Ne dedicam ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma pentru tranzactii bvb. ddf1 ddf1 Buna ziua, as ruga pe cei prezenti pe forum, daca mi-ar putea oferi unele informatii despre situatia care urmeaza sa va-o prezint. Si anume, eu locuiesc si ... (vezi toată discuția)