avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces verbal declarat ilizibil de catre judecatorie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces verbal declarat ilizibil de catre judecatorie

Buna ziua,

Am primit o amenda abuziva din partea jandarmeriei, pe care am contestat-o in termenul legal. La cateva zile dupa depunerea dosarului am primit acasa o comunicare din partea judecatoriei care ma instiinta ca dosarul e incomplet. Cand am studiat dosarul la arhiva am observat ca in zona mentiunilor aparea ca motiv " depunerea unei forme lizibile a PV-ului". Acum sunt in dubii cu urmatorul pas. Pv-ul este greu descifrabil, practic nu as putea sa depun o forma lizibila a acestuia deoarece nu exista. Pot sa adaug la dosar o cerere de anulare a Pv-ului pe motiv ca scrisul e ilizibil, ajungandu-se astfel la amanarea inaintarii dosarului de catre judecatorie?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ionut47 , utilizator 16:15, 13 Decembrie 2013
ati depus in original pv-ul si nu este lizibil procesul verbal? daca este depus in orginal solicitati instantei ca in sarcina intimatei sa depuna o transcriere a procesului verbal ...
Da l-am depus in original iar mentiunea din dosar se refera la Pv-ul original. Va multumesc pentru raspunsul prompt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal de radar...ilizibil 100% ! eugenman eugenman stimati forumisti ! am un proces verbal de 3 zile scris de agentii tuzgureni de la sibiu...exemplarul 3 ce mi l-au dat este absolut 100% ilizibil...se vede ... (vezi toată discuția)
Proces verbal ilizibil johny2k johny2k Buna ziua. Mi-a fost intocmit un proces verbal de catre un politist al politiei rutiere pentru depasirea vitelei legale. As dori sa mentionez ca am semnat ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala ursacheurse ursacheurse buna seara! voi apela la amabilitatea dvs pentru a ma ajuta sa indrept o posibila greseala. am formulat plangere contraventionala fara avocat deoarece nu pot ... (vezi toată discuția)