avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum trag la raspundere un avocat ca m-a reprezentat cu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cum trag la raspundere un avocat ca m-a reprezentat cu rea vointa si pe executor ca m-au furat

am dat in judecata Rafiservul in martie 2008 in dosar 687/109/2008 am castigat procesul definitiv irevocabil si executoriu.dar nu am primit banii nici acum.avocatul mi-a dat dosarul fara stirea mea la executat la un executor care nu ma pus pe lista de executare motivand ca nu sunt toate actele mele la dosar desi suntem 44 pe lista respinsa de executor pe unii ia chemat la birou si lea dat o parte din bani.avocatul nu stie cica despre ce acte lipsesc la executare motivand ca executorl nu la anuntat de lipsa lor.eu detin actele din dosar executare si dovezi ca inii dintre cei 44 lasati pe dinafara de executor au primit o parte din bani.mentionez ca nu ne-a anuntat nimeni ca sa castigat procesul si nici de executare.am aflat anul acesta de pe net.cum ne recuperam banii.este vb de sute de milioane.amandoi ne-au furat desi trebuia sa ne dea banii din feb 2009.
Cel mai recent răspuns: badea_madalina , utilizator 21:22, 13 Decembrie 2013
mergeti la Biroul executorului judecatoresc si va lamuriti ce acte s-au depus si ce acte lipsesc . la executor nu aveti nevoie de avocat .
executorul refuza sa imi dea detalii,dar dintr-o greseala a lui am copie dupa dosarul de executare si am descoperit ca a "uitat" sa treaca despagubiri de aprox 2 miliarde .din 335 de persoane din dosar a facut executarea pt 290 persoane iar pt 45 de persoane a scris in dosar ca nu sa putut face executarea din lipsa de acte doveditoare(desi sunt pt ca pe alta fila se explica actele depuse de avocat ,in sentinta adica)si ca vor face obiectul altui dosar de executare.dar a uitat sa anunte avocatul(nu exista doivada ca avocatul a fost instiintat in scris)si nici avocatul nu recunoaste ca a fost instiintat.toti cei 45 ne-am adunat cand am aflat dupa 4 ani ca dosarul sa executat desi avocatul ne-a anuntat telefonic si verbal ca am pierdut in instanta(minciuna pt ca avem sentinta def irevocabila si executorie in mana) si asa am aflat ca unii din cei 45 au fost sunati in 2012 si 2013 de executor si li sa dat cam 20 mil s-au 40 mil din 100 de mil iar unii nimic.in baza carui dosar de executare nu stiu nici ei.doar s-au trezit sunati sa vina sa ia banii.am depus plangere la DNA pitesti si ni sa spus ca pur si simplu e inselaciune ce au facut avocatul si executorul si ne-a indrumat la parchet.ce putem face sa ne recuperam banii?suntem 45 de pagubiti care ne vrem banii.eu personal nu am primit nici un leu din 100 de milioane.in schimb am fost amenintata sa uit de dosar si sa nu mai vb cu presa si tv.multumim

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare poprire gritosu gritosu As avea o nelamurire, am fost sunat de la banca ca mi s-au poprit conturile de catre o societate de leasing, prin executor judecatoresc, fara sa am habar ca ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara udith udith Buna ziua, am o fata de 22 ani,invata la facultatea in Ungaria,tatal lui de 25 luni nu plateste pensia alimentara,fata a depus la un executori judecatoresc ... (vezi toată discuția)
Ce pot face impotriva popririi pe pensie Cretums1960@yahoo.com Cretums1960@yahoo.com Mi sa intocmit executare silita. Am facut contestatie la executare,am achitat taxa de timbru apoi am primit de la executor judecatoresc poprire pe pensie la ... (vezi toată discuția)