Am primit de la CNAS o instiintare si am nevoie de ajutorul cuiva mai informat decat mine.
In 2005 am infiintat un PFA, l-am radiat in 2010. Din 2007 sunt angajata cu CM si din acel moment nu am mai lucrat pe PFA; in intervalul 2008-2010 veniturile realizate si declarate la ANAF au fost 0.
CNAS a trimis acum o instiintare prin care sunt invitata sa depun si la ei declaratiile in vederea impozitarii, pentru perioada 2008-2012. Practic, 2008-2010 la mine au fost ani cu 0 venituri pe PFA, iar apoi PFA-ul a fost radiat.
Ce fac mai departe? Ce trebuie sa depun la CNAS? Si ei de ce imi cer acum si deciziile emise de ANAF la vremea respectiva, nu au primit baza de date completa, cu venituri si impozite si tot?! Ei nu stiu ca din 2010 acest PFA nu mai exista? Si cel mai important: am inteles ca pentru pensii nu trebuie sa platesc nimic, fiind si angajata cu CM, dar trebuie/trebuia sa platesc pentru sanatate. Cat anume imi pot acum cere retroactiv pentru sanatate, daca eu am avut venituri 0 in perioada 2008-2010?
Instiintare cas
Diana_90
Am primit de curand o instiintare de la cnas care suna in felul urmator:
\\"In conformitate cu art.215 alin (3) din Legea nr.95/2006 privind reforma in ... (vezi toată discuția)