Urmeaza sa intru in prenatal si angajatorul nu mi-a mai dat bonurile din lunile aprilie-august (5luni) dar din salariu mi-au oprit impozitul pe ele...unde ma pot adresa cu o reclamatie? firma este din bucuresti.. suntem in aceasta situatie in jur de 15-20 de fete, unele mai sunt in firma altele au plecat fara se li se dea bonurile si nu vreau ca acest angajator sa creada ca poate sa faca asa..X-(
Puteti depune o sesizare la ITM Bucuresti
Str. Radu - Voda, nr. 26 - 26A, sector 4, cod postal 040275
021/331.13.30 - fax
e-mail: itmbucuresti@itmbucuresti.ro
Am inteles, ei scapa usor si fericiti, o amenda si gata, dar eu cum imi recuperez paguba? Daca va fii nevoie de instanta o sa ma multumesc doar cu o sesizare la itm si sper din suflet macar amenda sa primeasca dar cred ca vor gasi ei o modalitate sa ,,rezolve,, si cu cei de la itm.
Daca mergeti pe acest principiu , mai bine va lipsiti si de sesizare la ITM. Chiar dac mai sunt scapari si la aceasta institutie, nu trebuie sa generalizam.
Rau e ca-l sanctioneaza, rau e ca nu-l sanctioneaza.
Cartea de munca
ancadaniela75
Eu mi-am dat demisia de la 1 iunie cu preavizul de 15 zile. De pe 16 iunie am incetat activitatea in acea firma. Am tot sunat la firma si mi s-a spus ca mai ... (vezi toată discuția)