avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratii firma!
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratii firma!

Buna seara,
Am o firma de taxi neplatitoare de tva la care eu sunt administatator si pe masina lucrez numai eu.
As vrea sa stiu ce trebuie sa fac ?(declaratii la finante, la asigurari de sanatate, cartea de munca, somaj tot-tot pentru a fi in regula si sa nu am probleme daca am controale.). La final de an ce ar trebui sa fac. Multumesc si sarbatori fericite!
Cel mai recent răspuns: Total Contabilitate , Contabil 23:24, 13 Decembrie 2013
Nu ma poate ajuta nimeni?
trebuie sa va angajati contabil cu norma intreaga sau cu norma redusa, eventual mergeti la o firma de contabilitate. Nu cred ca aveti timpul necesar pentru a realiza si contabilitatea irmei.
Buna ziua,

Chiar aveti nevoie de un contabil.

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass pentru pfa cu norma fixa valscu valscu Buna ziua, Sunt nevoit de firma la care lucrez sa-mi fac PFA, ramanand si angajat cu norma intreaga. Am ales pentru PFA varianta cu norma fixa (sa zicem ca ... (vezi toată discuția)
Act aditional micsorare salariu anca0909 anca0909 Sunt angajata in cadrul unei societati comerciale, pe functia de economist, azi am primit spre semnare un act aditional de micsorare a salariului si de ... (vezi toată discuția)
Angajare prin conract pfa - srl cum calculez venitul net mitdan67 mitdan67 am primit o propunere de angajare prin contract ca PFA , adica eu trebuie sa-mi fac un PFA si apoi sa inchei un contract cu un SRL (pentru a vinde aparatura ... (vezi toată discuția)